Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@slusaj oprosti pliz :D ti si vjerovatno neka od stokilasica koja ne moze da pojmi postojanje zena bez slaufa,sala.celulita..kontam da si ogorcena, jadna, zavidna, i da te boli kad vidis sliku bilo koje cure koja vidi svoja stopala jer nema sise do stomaka i stomak do koljena, nije ti lako!
stopostotni ili stopostotna veze ti nemas sa zivotom ako ti moze biti dobra kate moss rugabet i gurbet kakvog na dunjaluku nema mogu mislit kako si ruzan/ruzna kad ti je ovo vrh shoot yourself i postedi nas sviju majke ti!
kako je napisano u naslovu, reklo bi se da nije zasluzila taj posao, a ono suprotno, cura je preokupirana pa ni sama ne zeli to raditi. novinari f.u.j.
ne moze niko sa Kate Moss rame uz rame, jedna od najtrazenijih manekenki svih vemena.