Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Miss bijede Bosna
Seka Aleksic,miss ogromna kraljica,WINNING !
kad smo vec kod sarajeva , fakat je kasaba bio i ostace, previse brate smeca u njemu ima. Pored toga , glavni grad BiH je dugo bio Travnik i to koliko ja znam prije Sarajeva , za vrijeme turaka. i sto put je ljepsi od SA. šarena djamija i sahat kula su starije od svake gradjevine u SA. e sad ja sam sebi kazem da sam jadan..iz kog razloga? Pa ono cime se mi dicimo i ponosimo su uglavnom ruine, ruševine , ostatci i stare gradjevine. Pa ljudi moji , zar stvarno jos uvjek zivite u ubjedjenju da je nekom interesantan stari most u Mostaru.? normalnim ljudima treba zabava , zabavni parkovi, aktivni odmor a ne setanje po kojekakvim selendrama po Bjelasnici i razgledanje rusevina.
Anketa @ šuknu ga tebi ova Sarajka da valja :D Sarajka svaka cast na komentaru !
A po tebi manekenka ne smije da bude djevojka sa sela?!? Kako si samo jadan! Kao prvo: Ja sam rodjena Sarajka, zivim ovdje citav civot i gledam kako ti i tebi slicni (vjerovatno pridosli iz kojejkakvih selendri) glumite visinu i pitam se DOKLE VISE?!? Njegica je jedna prelijepa, harizmaticna djevojka, pa sve i da je rodjena u pri.pi.zdini kod Zavidovica, to nema nikakve veze! Neke od najljepsih i najuspjesnijih zena svijeta su dosle iz puno ruralnijih i siromasnijih krajeva, ali ih to nije sprijecilo u uspjehu. Kao drugo: njena porodica nije otisla \'92. nego po potpisivanju Dejtona, kada su nastale masovne migracije stanovnistva u BiH, sto je bio sasvim logican slijed dogadjaja. A kao 3: da je nasa zemlja bogdo razvijenija i da pruza imalo vise mogucnosti, nase bi prelijepe Bosanke svijetom harale! Nema ljepsih zena na svijetu od Jugoslovenki! Toliko :)
Zasto ne dozvolite kometar za Njegicu Balordu? Ona Sarajevo nije vidjela samo je rodjena tu jer nije blo porodilista u Ljesevu. A Zvornik???? Njeno omiljeno mjesto...he he he...sto li boze... pa zato sto su njeni preci pobjegli 92 iz Ljseva, opstina Ilijas koje pripada sarajevskom kantonu.... E moj Istambule, kad si ti docekao manekenke iz Ljeseva onda si i ti nula bodova.......
Samo im jos fali da ubace ove frikove sa nasih ulica sa ogromnim glavurdama salom preko sala i sa petnest kila sminke. MISS CEVAPA I MISS PITE
bas fali miss BiH-a
au mis zatvora. mogu mislit kako se te zagorjele. ja mislim dale bi pi\'c\'ke samo da vide pravu cunu
Miss kifle i pereca ide na juznu tribinu grbavice Eldini Bitići mladoj djevojci s kockastom glavom.
ja konto jerry springer smece :D
miss landmine hahahahahahahahahahahahahahahahahaha
pih, nigdje mis povracanja na gore navedene kategorije :P
foto: fedja krvavac