Gošća na koncertu
216

Ivana Banfić u Areni Zagreb zablistala u ljubičastoj haljini: I Merlin je pohvalio njen outfit

N. O.
Foto: Pixsell/Marko Lukunic
Foto: Pixsell/Marko Lukunic
Hrvatska pjevačica Ivana Banfić bila je gost Dini Merlinu na prvom koncertu u Zagrebu, a pojavila se u dugoj ljubičastoj haljini koja joj je donijela komplimente.
Ivana Banfić i Dino Merlin zagrebačkoj publici izveli su duet "Godinama" koja je objavljena 2000. godine i bila je dio albuma "Sredinom", a danas je jednako slušana i voljena kao prije dvije decenije.

Pjevačica se na bini Arene Zagreb pojavia u spektakularnoj ljubičastoj haljini na jedno rame s uvrnutim detaljima tkanine preko dekoltea i vrata, a radi se o kreaciji hrvatskog brenda Krie Design.

Po njenom izlasku na binu Dino Merlin zamolio je publiku da joj glasno zaplješću te kazao: "Večeras si u toj haljini spektakl".

Ivana je na svom Instagram profilu podijelila fotografiju s koncerta te poručila: "Sinoć na prvom koncertu Dine Merlina u prepunoj zagrebačkoj Areni otpjevali smo vječni hit 'Godinama'. Zahvalna sam i sretna, a haljina je spektakl".

Sarajevski muzički čarobnjak sinoć je održao sedmi koncertu u svega nekoliko sedmica od ukupno čak 12 rasprodanih arena u mjesec dana u regiji.

Nesvakidašnjim showom, pomno osmišljenim programom, odabirom pjesama, kako novih, tako i starih u sasvim novom ruhu, Dino Merlin još je jednom pokazao zbog čega osvaja publiku svih generacija.