"Ovo ti nije potrebno"
22

Irina Shayk pozirala u golišavom izdanju, fotke izazvale burne reakcije: "Jeste li svi zumirali?"

D. J.
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Irina Shayk jedna je od najpoznatijih i najuspješnijih manekenki svijeta, a sada je svoje fanove počastila nizom golišavih fotografija.

Slavna manekenka pozirala je u minijaturnom grudnjaku i žutoj, prekratkoj minici.

Najviše pozornosti privukla je četvrta fotografija u kojoj je manekenka zauzela neobičnu pozu dok je pozirala nasmijana.

Iako je objava pokupila gotovo 200 hiljada lajkova u samo dva sata, u komentarima je Irina većinom dobila negativne kritike.

Ne znam…. Stvarno mislim da neke od tih slika nisu potrebne. Ti si jedna od najljepših žena na svijetu, ali to ne znači da sve izgleda dobro na tebi. Molim te, nemojte izgubiti svoj stil", "Je li ovo trebala biti modna fotografija? To je jednostavno vulgarno", "Čemu četvrta fotografija", "Lijepa žena i svaki put kad naletim na njen profil glupe fotke... Ni estetike ni ljepote. Pitanje je zašto?", "Jesu li svi zumirali četvrtu fotografiju? Malo je neočekivan", neki su od hiljada komentara.

Inače, ova 37-godišnja manekenka jedna je od najplaćenijih na svijetu no u posljednje vrijeme se često suočava s kritikama zbog neprikladnog i vulgarnog odijevanja.