Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Suvisno naguzivanje, dobra je inace zenska i sta jos hoce, sta je cilj ovakvih slika, kontam da su se zene vise svakom normalnom muskarcu popele na ku.ac ovim droljastim slikanjem
Ma da je nešto dobra, i nije. Kološćura. Sise ko nokti.
Ako je suditi po komentarima i lajkovima muškaraca na ovakav sadržaj očito je da nisu..
Do jučer je u zapadno-kršćanskoj civilizaciji žena predstavljala objekt prezira i niže biće, a danas je kult seksualne razuzdanosti. Samo prividno, zapadna žena uspjela je u naumu da postane jednaka muškarcu. Pod okriljem slobode i u pomami za profitom, korištenje ženskoga tijela u komercijalne svrhe danas je upravo na Zapadu, ali i u drugim civilizacijama, poprimilo nevjerojatne oblike.
Na jambo plakatima i ogromnim svijetlećim monitorima većina proizvoda široke potrošnje, od prehrane do tehničke robe, reklamira se nagim ženskim tijelom. Ženino biće na taj se način obezvređuje do krajnjih granica.
Poznata ruska poza
hala ko hala...
Kakva ravaqu
Da se ne lazemo, jesmo.
sTA jE oVDJE dOBRO'???
Puno zgodnijih mi u Bosni imamo.
Kako godine budu odmicale sve vise ce raditi ovakve stvari da ostane inn
Nigdje zenstvenosti. Ko neka jeftina prostitutka.
Gace rade preko app na dzep telefon…ako kazes sezame otvori se…
ovo je softcore pornografija, ako zeli da spada na to, ok, ali treba priznati sta jest. Mi muskarci lahko padamo na to, i to se izkoristuje da nas uvuce i utupi..
Bujrum Musa kupusa
Budala
Sto...meni je bas vrh ocmi....hahahaha
Na jeftinim stvarima se zarađuju milioni...
Georgina gura u lice mobitel i govori Ronaldu "Ovo si mlatio,ovo hahaha"