Tara Lynn je dokaz
0
I izrazite obline mogu biti seksi
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
na prvoj slici je sexy ko moja carapa
LOL, sta sam mislio reci je, nevalja iz krajnosti u krajnost. I da ova gore definitivno nije sredina..
odvratna...ahahhaaaaa.... bolje da ljulja nego da zulja, jes\' ti kad cuo za to? Probaj i vidjeces, vjeruj mi...
ona mozda jeste preljepa u licu ali je odvratno debela. To joj nebi samo drustvo u kome zivimo reklo, to bi joj i doktori kazali. Osim toga naucno je dokazano da tolika stomacina je stetna po zdravlje. Kako to znam? Zato sto iako neizgledam debeo i dalje imam stomacinu za koju mi doktori govore da skinem. A da nepomenem kakve sve probleme sa ledima imam zbog stomaka.
Punasna je ali jako lijepa. Nije sad krme kakvih je pun grad i svijet. Ja recimo imam 73 kg i mrsavije izgledam od ove. Cini mi se da ima oko 80 kg. Bila bi bomba da malo smrsa.
Ovo sto ja vidim je normalna, zena, zdrava i privlacna. Kome je do polukrepanih vjesalica koje zive na kokainu i grickaju salvete... Kake ba izrazite obline, zena je NORMALA!!!
ove mi slike nimalo ne pomazu kad u licu prelijepa!
@ja ba a ne ne... moze \"stuko bi je ko siroce napolitanku\"... ili \"stuko bi je ko seljak hladnu pivu pred zadrugom\"
ocekivao sam neki koment. tipa \"rasuo bi je kao seljak napolitanku\" :D :D
idioti zaboravili ste zakljucat komentare :-)