Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nosit će gaćice proizvedene zadnji put 2010 godine u zemlji zvana Rusija
Ma samo viktoria sekret i prskajte se..
Ustani druže Lenjine, vidi ih šta rade... cccc kako ih nije stid
Postoje dve Rusije. Jedna je Sadovo Koljco (unutrašnji krug Moskve) gde ljudi pate od mode, brendova, zapadnog načina života... I postoji ostatak Rusije, koji živi i dalje na sovjetski način. Sankcije će najviše pogoditi taj deo društva koji je ionako protiv Putina, i zato ga i briga za sankcije... većina sirotinje će i dalje glasati za njega...
Eh da su sirotinja i izbori bitni ...pitaju se bogatasi..a njima ovo nece dobro sjesti ... tako da putko mora dobro cuvati guzicu uza zid .
Zaista, s tim što je Sankt Peterburg još skuplji od Moskve. Osim ta dva grada ostatak Rusije je bio drugi svijet. Bio je danas drugi članak koji spominje kvas kao alternativu za coca cola-u. Kada sam bio u Rusiji 2014, čaša kvasa u Moskvi bila je 60 rublji, u Čeboksariju 3 rublje.
ovi rusui ce prije maknuti putina zbog ovih svjetskih marki i proizvoda nego zbog njegovih zlocina. Koliko je samo narod postao ovisan o modnim brenodvima i ostalim svjetskim posastima svih vrsta.
otvorice putin ljudmilinu tajnu, sta se sikirate.
I tamo ove botoksirane žene skorojevića i tajkuna ko i kod nas.
Sad će se ruskinje opet naručivati iz kataloga kao nekad. A ovdje će i se muževi osladiti.
Gaca carapa gaca carapa