Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Radovanova majka nije kriva sto su je kidnapovali vanzemaljci(u tom dijelu okoline Niksica dje ona zivi ima puno slucajeva "susreta trece vrste") i mucili su je za vrijeme experimenata,a kao dokaz da su bili oplodili su je misleci da je nagrade za sve sto je propatila.Medjutim izgleda da su nesto pogresno zbrckali i kao plod svega toga rodilo se ono cudoviste.Eto, to ti je tako bilo....
at NAGIB: Respect!
Izvinite što lajem ko pas, al naslov je totalno nebulozan. Sam članak demantuje naslov. Izvinite što se pravim pametan, ali predlažem da korektujte agencijske vijesti ako su već toliko debilne. Dovoljno je samo jednom pročitati.
Došao Mujo u Ameriku. Amerikanac mu pokazuje novu mašinu za preradu kobasica. Pita Mujo Amerikanca: - Je l' ba, kako ovo radi? - U ovu rupu ubaciš bika i na drugoj strani izađu kobasice. - Je l' ba, a je l' može da ubaciš kobasicu, a izađe bik? - To je samo tvom tati uspjelo.
komentar
sta li je onda prelezala ona kuja sto je okotila karadzica