Moda i ljepota
0

Glamurozne haljine na dodijeli nagrada Emmy

Sarajevo-x.com
Foto: AP
Foto: AP
Manifestacije kao što je dodjela nagrada Emmy počinju već na crvenom tepihu dok zvijezde ulaze u salu. Sinoć je na ovogodišnjoj dodijeli nagrada Emmy zablistalo mnoštvo prelijepih zvijezda, a Debra Messing, Heidi Klum i Ellen Pompeo plijenile su pažnju u prelijepim haljinama.

Kate Walsh, Jennifer Morrison, Rebecca Romijin i Katherine Heigl ove godine su odlučile predstaviti svoj vlastiti "retro look" na crvenom tepihu. Heigl je bila u bijeloj kreaciji Zaca Posena, a svoje usne je obojila žarkim crvenim ružem.

[SLIKA]1[/SLIKA]"Crvena je zaista prava boja za ovogodišnju jesen. Katherine izgleda odlično. Spojila je stari Hollywood sa modernim vremenom", pojasnila je u razgovoru za AP Monika Blunder, stilistica iz Chanela.

Kate Welsh odlučila se za crvenu satensku haljinu koju je kreirala Pamela Dennis, a Michelle Pfieffer također se odlučila za kreaciju ove dizajnerice – malu crnu haljinu koja ide do koljena.

Eva Longoria zablistala je u haljini zlatne boje koju je osmislio Kaufman Franco. "Franco je dizajnirao i moju vjenčanicu i kada sam vidjela ovu haljinu samo sam pomislila da je uistinu savršena", kazala je Eva.

Sve ostale dame izgledale su izvanredno na crvenom tepihu, a omiljeni dizajner među ljepoticama Hollywooda, sudeći po sinoćnjoj garderobi, zasigurno je Oscar de la Renta.