Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slike muskarca se mogu komentarisati, a slike golih zena ne mogu....
Gdje je ljepotan iz redova torpeda, stasiti repuh?
Fudbal je pe.derski sport.
ggggggg dragi ili draga, kad prozivas druge to samo govori o velicini tvojih kompleksa, zar ne? ne brini se, za takve kao ti postoje institucije koje ti mogu pomoci koliko-toliko, jer potpuni oporavak je nemoguc zbog nedostatka mozga :) Pusica
@ggggg Je kreten sa jos vecim kompleksima...hihihihih
Dobre bokserice kod Messia...Napuhale se, mmm...
Messi fotogenican model? HAHAHAHAHA
klea je musko hihihihi s golemim kompleksima
Nisu nesto, ima par fobrih, ali vidjala sam i bolje tj i imala sam boljih :D
Muskarcima je zabranjeno komentarisati slike \"golih\" ili oskudno odjevenih zena iz prostog razloga sto dajete sovinisticke i neprimjerene komentare za razilku od zena ciji komentari su umjereni i sukladni s onim na fotografiji. Vi u drugu ruku na taj nacin omalovazavate zenski rod : prosto i jednostvno, zar ne?
Ja bih dodala Emira Spahica - savrsen je! Dzeko nije nesto po izgledu :)
@KiCkY Ronaldo je precjenjen, nije nista posebno, jedino ima dobro tijelo, sto jest jest. Ali lice mu apsolutno nije lijepo, ako obratis paznju ima i dosta oziljaka po istom, a uz to zaista pomalo izgleda kao homoseksualac, ali i to je stvar izbora, zar ne?
@aaa Daj, molim te. Kao da su ovi tipovi nesto posebno. Zgodni jesu, lagala bi kad bi rekla da nisu, ali u BiH i uopsteno na nasim prostorima postoje stotine boljih i ljepsih, bolje gradjenih, samo sto nisu fudbaleri i ne eksponiraju se na ovaj nacin. Vecina bi njih uspjela kao svjetski modeli, ali mentalitet naseg naroda je takav da muskarac kao model je nesto neprihvatljivo i homosekusalno, sto apsolutno nije tacno, naravo ima i toga, ali toga ima svugdje, tako da lijepi momci cesto odustaju u pokusaju da postignu nesto u zivotu na osnovu svog izgleda. Ali ukoliko obratis paznju sljedeci put kad izadjes na uslicu, pronaci destine ljepsih i zgodnijih momaka o ovih :)
Začepite, Ronaldo je extremno neodoljiv! Što morate bit džukele? Izazovnije je ne biti :P Ja bih ovdje još dodala Pique, Villa, Drogba, Baros,Malouda....ufff!
zato sto se dzeko ne depilira, e zato ga nema :D
Ko ce Dzeku uzeti da pozira na fotografijama za svjetske brandove? Dzeko je, onako, prosjecnog izgleda, sladak je, ali nije lijep, a nije ni nesto posebno gradjen, ruku na srce...Odlican igrac, veliki covijek ali nije za modela, iskreno!
sex fabregas... cak mu je i ime sexy :D sto se mene tice, samo je ronaldo viska, ostali su bas mljac :D