Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
joj ova Dona mi vise iz pastete iskace, koliko se ljudi kod nas bori sa istim bolestima pa niko ne pise o njima po 10 clanaka dnevno, evo kolegica moja s posla, 10 godina se bori sa tim, samo sto izlijeci jedan drugi se vrati pa ne vidim da je iko pisao clanak o njoj, mislim postujem borbu, zelja za prezivljavanjem, ima moju punu podrsku, ali brate imam nekakv osjecaj da ovu citavu situaciju koristi za samo promociju
Zar je moguće da ovaj Deen nema ogledalo kući i ne vidi kako smiješno izgleda sa sve ovim cipelicama i tunikicom, a tek sako, da mi ga je bar jednom vidjeti u nekim pristojnim hlačama i košulji, bez ikakvih nakaradnih dodataka, šta želi da kaže blesavim stilom odijevanja, ne kontam? Donna, kraljice čekamo vijest o tvom potpunom ozdravljenju.:)
slika 6,VRATI konju gloooovu.
Sav kič, šund, pederluk i papnluk BiH sam vidio u prvih nekoliko slika! :D
sve se pucaju ciframa od zarada: desetine hiljada eura za jednu noc... a kad dodje da se nesto potkuje tim "eurima", ono cvrc... ko crkveni misevi, nemaju ni za andola.
Ovo je tuzno bas, jer sve ovo sto rade za nju rade iz sazaljenja! Zaboravili svi da postoji zena i sad je opet kao zvijezda jer boluje od raka? SICK! Pomozite joj ok al ocigledno je da svi ovo rade iz sazeljenja sto je bolesnije od raka.
bas nista ne moze bez ovog dina proci, u sve se zivo mijesa, Aman zaman
Lelice jesi nabavila sebi carapice za ljeto? xD
ko da si znala da sam veliki ljubitelj carapa :D naravno da jesam, nego jesi ti bebi kupila calapiceeee :))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Donna stavi naocale i ista ko deen...get it,get it ? OBOJE CELAVI !!! HUEHUEHUEHUE !
cudnovato
pun mi turac ove done ares... ili kakose vec pravo zove. hiljade oboljele djece, a niko i ne spominje tu djecu. a sto se tice ove fufnjace, sve vraca sve se placa. onako kako je razbucala brak svog dzavida, i odvojila ga od djece, tako i njoj se sada vraca... sudbina je kurva...
fuad backovic,bh gigant.ovi sa malim kitama i jos manjim mozgom mogu samo da jedu supu od fudinih carapa.
ovoj na slici 10 ispalo nesto xD
...za ovu donu nisam znao dok se nije razbolila.