Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zašto imam predosjećaj da malca baš i ne čeka sretan život?
da, vidi se da su jadnicka natjerali na ovo.. :( mali samo sto ne zaplace na svakoj slici...
Molim sve kokuze da se ne javljaju i da ne komentarisu jer nije uredu da komentarisete nesto sto ne znate, a vi ne znate kako je imati! Mali ce mnogo da guzi i uziva u zivotu, a ni na jednoj slici ne izgleda kao da je nesretan, mnogo je vece zlodjelo pustiti djecu da se igraju ispred zgrade i kupe mahalse fazone ili recimo da gledaju sulejmana a na to se niko ne bi bunio. Sto se tice mame, o kakvim kompleksima pricate onako dobra zenska ne moze imati komplekse da mi je samo vidjeti face vas sto komentarisete :)
to sto nas zoves kokuzima materijalnom dajes primat. to koga ce da guzi i ko ce njega nije isto tema. tema su njegove godine kada on pojma nema da je mozda interesantnije fatat bube i trazit gliste. i opet isticati krajnosti sa sulejmanom kao roditelji toboze tjeraju djecu ispred TV-a je smijesno. haj super sto je mama dobra zenska, beli je bez kompleksa, smijesno:)
Future Chuck Bass.
Daj te mu tutu, donesite :)
Roditelji mu nisu poznati, ali jesu prebogati i bolesni, kad svoje dijete od svega par godina ovako eksporiraju i eksploatišu da i na njemu zarađuju. Pustite dijete neka ima svoje djetinjstvo, neka se igra autića i kockica, imat će kad da se slika.
baš mi ga je žao....čega će se on sjećati,a kakve su moje uspomene na djetinstvo.... roditelji, roditelji...
Jao presladak je
the making of a douchebag..
zasto dijete ne moze da bude jednostavno dijete....?
tako se odgaja debil. jadno dijete
Pa naravno, roditelji su očito upoznati kako podsvjest djeluje i to su obilato iskoritili da svoje dijete (pa i sebe) propagiraju na pozitivan način. Neće biti ništa čudno ako mali sutra postane zvijezda jer je to već apsolvirao u svoju podsvijest, a ko se imalo razumije u osnove života, dobro zna da je to NAJVAŽNIJI entitet ljudskog uma. Lupam gluposti? Pročitajte malo izjave Ajnštajna, Tesle, Bila Gejtsa i ostalih velikih ljudi ove planete.
pa peglom hoces biti peder?
to je poruka za tu osobu koja ga je nagovorila na ovo,dijete treba da se igra,ne da mu se drugi smiju.
Sta bi s njim tek bilo da ide u osnovnu na Ali-pasinom?
Balavurdija iskompleksiranih roditelja!
Malac je presladak, no ipak ovo je tortura... Umjesto da uživa u dječijim igrama on pozer, dijete će patiti od nedostatka pažnje i ljubavi.....užas
Ma jok, imat će hiljade prijatelja na FB i Tviteru. To će mu nadoknaditi ljubav roditelja (malo sutra)
ohladite malo... svi vi sto pljujete ovog malog slatkog djecaka i njegove roditelje, isto tako bi popljuvali bilo koga bilo koje dobne skupine ko voli lijepu i dizajnersku odjecu. po meni mali je sladak i na vecini slika slatko obucen, da li je medijsko eksponiranje ok ili nije u to ne ulazim, ali osvrnite se po nasim prostorima, fejsbuk je preplavljen profilima male djece koje su roditelji napravili za njih, pa ih slikaju iz svih uglova, u svim situacijama i objavljuju slike, uz nepismene komentare, tako da ne vidim apsolutno nista strasno i neeticno u ovom slucaju, niti vidim da je djecak necija zrtva
Dobro ti to reće za ove naše roditelje, i u pravu si. A da li je to dobro za njihovo dijete, to neka sami prosude. Bilo ko da ovo radi neka na tren pomisli koliko bolesnika pedofila može gledati te slike i poželjeti biti u ''društvu'' tog njihovog djeteta.