Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kao i svaka civilizacija ovoj nasoj sljedi ubrzo kraj,,historija se ponavlja,znaj proslost da razumijes sadasnjost da bi mogao predvit buducnost,,,svaka veliak civilizacija je propala kad vise nije znala sta ce od sebe trula iznutra i kad su bizarne stvari pocele stavljat u prvi plan i promovirat da zabavljaju narod isto kao kod maja inka asteka ,rimskog carstva,perzijsko carstvo,egipatsko..itd itd...samo sad se ne radi o jednoj drzavi nego o citavom svijetu i njegovim vrijednostima i nacinu zivota...
Nisi ti dos'o do civilizacije, ne brini. :*)
ahaha nisam mislio na naša plemena
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Ja bi volila da sam konćita,imala bi sad 2,5 miliona eura na racunu i prašila bi se sa modnim kreatorima,nebi bila zatucana seljankura iz bosne
nemoj biti tako gruba prema sebi, nisi ti zatucana seljankura iz bosne, ti si nasa princeza xD hahahha
<3 :*
Bem li ga, on ili ona .. Schau dieses Video auf http://www.youtube.com/watch?v=m8n-9lYUj6Q —— Powered by Barba
Uostalom Andrej Pajic je vec nesto prelijep je kao zena ako su vec htjeli transgender fazon sumnjam da bi ih on odbio....
Ma ne palite se. JPG propali brend u zalazu, pa iz ocaja unajmili Konchitu koja ima kitu da se malo cuje za njih.
Ovi modno (ne)osvjesteni samo dislike, ne smiju da se jave. hajde dislike bar da vidimo ko su ti maloumnici sto im je conchita idol.
kad ce taj asteroid ili kometa nije bitno samo nek opali ne znam koji k..... jos ceka
fuj
Pa sto bolan Jean-Paul Gaultier izabra nju/njega/njih ili sta je vec ovo, najbolji modni dizajner na Svijetu je Gaultier!
Vala bas :)))
Dobar ovaj Koncita, pricajte vi sta hocete...zgrce lovu dok se vi zgrazavate.
Halal mu bilo :D
:)))) tako je
Supak meraklije treba govna ubiti
Per aspera ad astra. Od cirkuske atrakcije do modne piste. Bradate zene su prosle dug i trnovit put.
sasa...pa gdje si ti? nije fino sto te nema na klixu jer smo tuzne Dunja i ja :)) veliki pozdrav za tebe
Gde si bre, Gago, druze stari!? Ti kao da si u zemlju propala, a pitas se sto mene nema. Ja sam bio opravdano odsutan :-) Blokade, zabrane i tako to. You know the drill, gospodjice broj 8 :-))) Stvarno mi nije jasno sto ti dobijas zabrane, commie, vlado i jos neki, ali ne smijem previse glasno i cesto da se pitam, nego cu mudro da cutim. Pozdrav od Sase!
koja bolest....
ova conchita može samo bit čudna pojava a sexi nikako. meni bradata žena ne može bit izazovna ni u najluđim snovima.
Ima jednostavan lijek za ove izopacenosti....vatra!
zeljeti nekome smrt znaci isto-Vatra!
zelim ti isto.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
kuda ide ovaj svijet danas sasvim slucajno u gradu cujem starijeg covjeka kako prica, izgleda nesto ljut, govori : Bog grijesi danas, treba pobiti sve ove danas ljude, nek se radjaju novi, vidi sta se sve desava danas i dokle je sve ovo doslo.
Mogo si mu ga i popušit :D