Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@CCCCCCCCCC Pa naravno grozno je i sto djeca umiru al kakve to veze ima sa gore tekstom. Uostalom ko tebi brani da napravis organizaciju i da pomazes djeci? A sto se tice zivotinja, onaka kako se u BiH postupa sa zivotinjama i prirodom tako isto se postupa i sa ljudima. Znaci bez ikakvog postovanja i svijesti da je to sve dio nase planete koja se mora postovati. A ova gluperda u bundi izgleda pateticno, primitivno i zastarjelo. Pa ko jos u 21. vijeku dere zivotinje i zamotava se u njihovo krzno???
joj, blablabla, blabla. blabla, sve vi znate, dragi pametnjakovici zatvoreni izmedju planina - bodanski geto, nista vama nije sveto - osim vase licne bede!
A o PETI se sve već uveliko zna, pa i ptice na grani cvrkuću o njihovim skrivenim metodama masovne likvidacije pasa i ostalih životinja koje toliko \"štite\", te o njihovim brojnim besmislenim akcijama koje su tu samo radi zarade novca. Yebe se PETI za životinje, bitno je dići galamu da se može pokupiti novca u \"humanitarne\" svrhe od naivčina. Glavni odbor kompanije - sve sama razularena k0pilad bogatih roditelja što nikad u životu kašike nisu podigli, ali znaju sve hinjske načine za laganje javnosti i zarađivanje novca preko tuđih leđa-.
bitne su zivotinje, a ne to sto dnevno umre nekoliko hiljada djece od gladi, ebem i vas i vasu organizaciju
Kako bi joj slatko polizao pichich ispod krzna blblblblblblb
Mozete im samo du.pe poljubiti vi iz PETA-e.. Grupa retardiranih imbecila!