Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na naslovnici "Daily Telegraph "-a u Velikoj Britaniji objavljeno kako je Mujesira iz Zavidovica preselila u Maglaj kod rodice od svog momka Sadika, jer ne zeli vise da zivi u blizini svog oca Rame koji joj nije posvecivao paznju kad je bila tinejdjerka, nego je stalno bio u kafani "Rosulje" sa Ragibom i Muradifom. Njen momak Sadik rekao je kako bi volio da se Mujesira prestane udaljavati od svog oca jer smatra da je to suvišno. :) :) :)
sadiku sadiku
svaka ti cast
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
a implantate u grudi je uradila da joj sise ne bi ličile na majčine ;)
@lik55555555 jok, vala
@lik55555555 jok, vala.... ti patiš od četnitisa
A tako je bila lijepa. Boze sta uradi od sebe.
ženski plitki mozak
Vala majka ti je bila prelijepa, a ti si od sebe rugobu napravila
...uspjela je. sad ne liči ninašta.
i dalje lice 😂
I mamu i nju na nesto, toliko od mene...
....... cice od plastike ...odmah ćuna ispuha :))
Ja ti nudim besplatnu metodu... Prebio bih te tako da nebi licila na mater a bgm nebih ti vise ni palo na pamet da placas tolike novce a djeca nemaju sta da jedu djeca koja su ostala isto bez majke bolje da si njima kupila krov nad glavom a sebe promjenila da budes bolja i zrelija osoba... Izgleda da je majka napravila vecu gresko sto nije abortirala... Znam gnusno pricam ali ali... To je samo izgovor da momak inace kloc placa i da dodje do medijske promocije... Tipicna Starleta...
Svaka kurwa ima žalosnu priču kako je postala kurwa
Trebala je KITU ugraditi pa bi definitivno bila drugacija od mame.
jeste dobra ocm
60.000 eura ...pa i mama joj voli tošiti novac ,ha ya
Kad ne bih htjela liciti na svog oca, krenula bih od grudi. 😄
Dobro se "sredila".
mjesto hirurgu, trebala je prvo psihijatru, ustedila bi koju paru :)