Moda i ljepota
3

Britanka uložila 60.000 eura u operacije lica kako ne bi izgledala kao majka koja ju je ostavila

Klix.ba
Tridesetogodišnja Star iz Birminghama potrošila je 60.000 eura na plastične operacije kako bi promijenila izgled jer nije željela ličiti na svoju majku koja ju je napustila kada je bila tinejdžerka.

Do sada je uradila operaciju nosa, ugradila implantate u lice, "napuhala" usne i ugradila implantate u grudi.

"Imala sam operaciju nosa i septo-rinoplastiku, cijeli nos mi se slomio i jedva sam disala. To mi se dešava i danas kada džogiram ili nešto radim. Uglavnom, ne dišem poput svih", rekla je Star.

Rođena je pod imenom Stacey, ali ga je promijenila u Star jer ne želi imati nikakvu poveznicu sa svojom majkom koja ju je izbacila iz porodične kuće kada je imala 17 godina. Istakla je kako je mrzila svoj odraz u ogledalu jer je mnogo ličila na mamu, a operacije su joj pomogle da se koliko-toliko distancira od bolne prošlosti.

Star je ovako izgledala prije operacija
Star je ovako izgledala prije operacija

"Ne želim uopće ličiti na nju. Otac je često govorio da sam njena kopija. Moje staro lice predstavlja moju prošlost, svu moju lošu sreću i negativnost. Moja majka i ja sada nemamo nikakav odnos. Zbog toga sam i promijenila izgled. Mrzila sam je dugo i nisam željela biti poput nje. Uspjela sam to. Sada niko ne misli da izgledam poput nje", kazala je.

U prošlosti je imala mnogo operacija i različitih zahvata. Ubuduće želi zategnuti lice, uraditi liposukciju i druge operacije na grudima.

"Nastavit ću promjene jer nikada nisam sretna", kazala je.

Njen momak Sham rekao je kako bi volio da Star prestane vršiti operacije jer smatra da je napravila dovoljnu promjenu.

"Ona je lijepa žena i to radi kako bi se bolje osjećala u svom tijelu", rekao je.