Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Greška novinara , Esma je porijeklom iz Gračanice a ne Gradačca
Esma koka i po
ljepsa ova plavusa na prvoj slici desno !
ljepsih po gradu ima
kako neki ljudi se utope u neko nakaradno drustvo gdje zaborave ko su i sta su. ja sam licno odlucio kakav sam takav sam ,ali nedam onaj zadnji grumen svoje kulture i tradicije i starih obicaja.
Eto konjino promjeni prezime i na guzi se neka te samaraju po quzovima..
Vidi Tuđmana što se uvalio među misice...
Esma je slatka kao med ;)
ne znam za commiea ali cini se da preferira ;)
djesi ti kikice :))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Danas je kisilo i sutra ce, kaze radio Lose vrijeme za nas rajske ptice Malo slatkog secera za vene Gadno stoje stvari moje luce Ne racunaj na mene, ne racunaj na mene Esma i ja, dva oznojena andjela Osamdesetcetvrta se vuce O, moj Boze, kakvo grozno vrijeme Gadno stoje stvari moje luce Ne racunaj na mene, ne racunaj na mene Ipak, lijepo je bilo te godine Kise su stale zbog nje Lale su cvale zbog nje Ruze mirisale zbog nje, zbog Esme Danas je kisilo i sutra se, kaze radio Osamdesetcetvrta se vuce O, moj Boze, kakvo grozno vrijeme Gadno stoje stvari moje luce Ne racunaj na mene, ne racunaj na mene Ipak, lijepo je bilo te godine Kise su stale zbog nje Lale su cvale zbog nje Ruze mirisale zbog nje, zbog Esme Zbog nje, Esme, zbog nje, Esme Zbog nje, Esme, zbog nje, Esme
...auuu, rođo :)
:))))) :-* :))