Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sigurno vam je bilo nezgdno naplat to
Pa Jel moguće,.modeli nose skupi garderobu i primaju ogromne pare samo radi reklame? A ja mislio to samo onako da one budu sretne.
Ni Bake im nije ravan, kakve glupe izjave🤣
Ja i?
cuj?
Poslije drugog svjetskog rata u Skopje došle balerine u nekakav hotel i recepcioner trebao upisati im profesiju i raspitivao se ko su i šta su i neko mu tu u blizini dobaci...piši, rospija so tapija. I ove manekenke su nešto slično.
Strašno! Pretpostavljam da su dotične sada žive povučenim životom po manastirima
Oglasile se nakon zarađenih miliona.Udaja za milionere,pop zvijezde,Hollywoodske glumce.Sada žive moralnim povučenim životima na nekim Ranch posjedima uzgajaju konje,koze i piliće.Bla bila bla.
Ja i?
Malo je postalo naporno kako se moralise o svemu i na pretjeran nacin. Vecina djevojcica u mojoj blizini nisu u zivotu pogledale revije niti ih zanima to uopste. Ako vam djecu odgajaju modeli i VS imate veci problem od balona i gaca.
Duse drage, jesu i propatile.
Victoria's sekret