Model od 13. godine
2

Barbara Palvin iz Mađarske je novi anđeo Victoria's Secreta

Klix.ba
Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE
Victoria's Secret objavio je na Instagramu da ima novog anđela. Riječ je o modelu Barbari Palvin koja je službeno dobila svoja krila.

Dvadesetpetogodišnjakinja je rođena u Mađarskoj i bavi se manekenstvom od 13. godine. Otkrivena je u Budimpešti i potom se preselila u Aziju gdje je gradila karijeru.

U 17. godini debitovala je Milan Fashion Weeku 2010. godine noseći Pradinu kreaciju. Nosila je za luksuzne brendove kao što su Chanel, Miu Miu i Vivienne Westwood, te radila kampanje za H&M i Armani.

U 2012. godini Victoria's Secret je "rezervisao", ali je postala službeni član tek sada. "S Victoria's Secretom sam postala žena. Samouvjerena i jaka žena. I to je ono što vide kada gledaju u mene", kazala je Palvin.

Pažnju medija privukao je i njen privatni život. U romantičnoj je vezi s glumcem Dylanom Sprouseom. Nedavno su se preselili iz Los Angelesa u Brooklyn.

Foto: EPA-EFE
Foto: EPA-EFE

U posljednje dvije godine najapoznatiji brend donjeg veša izgubio je dva dugogodišnja anđela - Adrianu Limu i Alessandru Ambrosio u posljednje dvije godine.