Brazilska manekenka
0

Adriana Lima očarala fanove vanserijskom ljepotom, izgleda bolje nego ikada

N. C.
Adriana Lima objavila je niz fotografija na svom profilu na društvenim mrežama te pokazala kako teku pripreme za novu kampanju brenda "Victoria's Secret"

Na Instagramu Lima je pokazala je kako teku pripreme za novu kampanju "Victoria's Secret", a iz priloženog vidi se da manekneka blista.

Prošle sedmice brazilska manekenka oglasila je svoj grandiozni povratak modeling karijeri i to nakon pet godina pauze. Tada je snimkom objavljenim na Instagramu otkrila da je ponovo zaštitno lice najpoznatijeg brenda donjeg veša za žene, a reakcije njenih mnogobrojnih pratilaca i te kako su bile pozitivne.

Manekenka je sa dugom raskošnom kosom izazvala erupciju oduševljenja na Instagramu. Koleginice manekenke su odmah reagovale na ovu objavu, ali komentare su ostavile i slavne ličnosti iz različitih sfera javnog života.

Samo nekoliko mjeseci nakon porođaja, Adriana Lima je blistala i na crvenom tepihu i to u crvenoj haljini. Slavna manekenka se pojavila na crvenom tepihu povodom premijere filma "Air". Društvo na crvenom tepihu pravio joj je suprug Andrew Lemarse koji se nije odvajao od svoje drage.