Osam nijansi korektora
29

Alex Rodriguez predstavio liniju kozmetike za muškarce

N. O.
Alex Rodriguez (Foto: Twitter)
Alex Rodriguez (Foto: Twitter)
Alex Rodriguez, profesionalni igrač bejzbola i bivši partner Jennifer Lopez u saradnji sa brendom "Hims & Hers" predstavio je liniju kozmetike za muškarce koja obuhvata paletu korektora za prikrivanje "nedostataka", a koji dolaze u osam različitih nijansi.

Rodriguez je zajedno sa Lopez prošle godine uložio novac u kompaniju "Hims & Hers", a iako je par u međuvremenu raskinuo zaruke i ljubavnu vezu, Alex nije odustao od zajedničkog biznisa.

Profesionalni sportista je predstavio liniju korektora koja donosi osam nijansi namijenjenih za prikrivanje nedostataka na licu - od tragova brijanja do podočnjaka.

"Htio sam stvoriti proizvod koji će riješiti problem s kojim sam se svakodnevno suočavao. Shvatio sam dok sam 'skakao' sa sastanka na sastanak, trebalo mi je nešto brzo i lako u mojoj rutini da prikrijem mrlje i rane od brijanja", kazao je Rodriguez na Instagramu u četvrtak.
Korektor
Korektor "The Blur Stick"

"The Blur Stick" je korektor posebno dizajniran za muškarce i koristi se za prikrivanje nesavršenosti na koži.

Proizvod se može nabaviti po cijeni od 17 dolara, a kako piše u opisu napravljen je od sastojaka koji uključuju ekstrakt aloje i ulje sjemenki jojobe kako bi pomogli da se koža umiri i hidrira.