Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Escort
kliks ne treba skrolati dalje od jedne trecine stranice
Sponzi na max
To je taj zmijsko uvijeni stav tijela ko prava manekenka.....😂😂😂😂
Evo jos jedne prodane duse
Pao broj followera odmah pucaj reklamu na klixu...
Kako kae Edo majka zdemo da hebavamo manekenke
Peglate vise s ovom trebom ima i boljih
Prosetaj markalana naci ces 10 zgodnijih dama
Propala. Ali bas.
kliks ne treba skrolati dalje od jedne trecine stranice
Ovi tzv influenseri žive u paralelnom svemiru.... Koja je njihova svrha?
👍
Zbog čega ne zatvore ovu butru na par godina u pržun
Dobra je sve super, ali meni ovakve zenske uopste nisu interesantne, ne znam koga inace moze privuci ovakva zenska da bude s njom kad znas da ces morati finansirati njeno odrzavanje i da je realno s tobom zbog toga, ona je tu da bude lijepa a ti da je placas jer je s tobom, i koja je svrha?
joj kako i ja volim kad nekog zadivim pa odem platim novinama da me objave kako sam zadivio nekog. aida znam da citas, javi se, nisam skup, moreš me imat za male pare. da vidim hoces li me zadivit 😘
koga to briga jel dotjerana ili nije