Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa valjda u tom milanu ima neki univerzitet, ne kontam sto je morala ici skroz do travnika
nisi trebala spominjati u placenom clanku na Klixu da si magistrirala u Travniku,samo si to trebala izbaciti.
Zaista "visoko" obrazovanje iz Travnika je antireklama cim kazes da si to zavrsio jasno je covjeku da si ili glup ili lijen da zavrsis pravi fakultet😁😂
svašta, nisam znao
Jos od malih nogu najvise volim Mikonis!
Ostarit ce ti pi.ka jednog dana (kroz par godina) pa od cega ces onda zivjeti?
A imate li informacije koje knjige je ponijela da iskoristi vrijeme čitajući ih?
@Bogumil1120 ahmeta hromadžića - patuljak vam priča
Sav banknski jad od jet-seta otišao na Minikos. Šta je reći, Budva im dosadila ?
zvjerka nema šta i Hana je tamo
ko, hljeba vam?
Ma nek radi djevojka šta hoce,šta je s vama ljudi,da vi koji drvlje i kamenje na ovu djevojku bacate bez razloga,ili bilo koga drugog,općenito govorim, postali smo katastrofa ljudi, ne svi, ali velika vecina,ljubomora,zavidnost,pakost, toga je sve više i više i ne nazire se kraj tome,nažalost.
Slijedi svoju drugaricu Hanci
Svaka čast na uspjehu u Italiji. Mada nisam znao da tamo prolaze konjoglave žene i to s velikom glavom 😀 Nije zloba u pitanju, samo se iskreno pitam. U svakom slučaju cestitam.
Sav sam se po guzici najezio
Prekrasna je! Nisam znala da postoji travnicko Sveuciliste???Ista moze sa tim magisterijem?Pitam jer sam zavrsila trece stupnjeve i masterse na poznatom europskom i svjetskom Sveucilistu, pa nije bilo jednostavno naci posao!
Pa zasto si isla na to sveuciliste? Lijepo u Travniku ti u diplomu i cevape smotaju, a ti se mucis po nekim bjelosvjetskim sveucilistima.
ovo neema veze sa haljinom,ovo je neki pare