Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vid' ove, ja ću bit' sretna ako budem disala u šezdesetoj.
al istina je da ova baba moze a za muskarce je upitno hoce li moci i sa ovom babom bez vijagre hahah
vidila zaba da se konji potkivaju... Meni u starijim zenama koje na silu pokusavaju izgledat mladje nema ama bas nista privlacno. Bas naprotiv, smatram da su najseksipilnije zene koje prihvate svoje godine, al se i dalje jako dobro drze i nose se sa stilom, jer ima nesto zrelo u njima, i odisu iskustvom i samopouzdanjem. Na ovoj vidis vise da je iskompleksirana i da pokusava nesto da dokaze.
potsjeti me na one babe u iz ceske sto u hrvatsku dodju na more. u jednodijelnim kostimima, i tona celulita, hahahhaah, zivot zgadi
fuj
Izgleda kao da joj je 70! A svaka čast za duh!
Ipak je to staro. Vidi se da su najbolji dani prošli. Ipak svaka čast na izgledu !!!
sto mrzim kad se babe pocnu skidat
Vidjećeš kasnije, nije to tako loše. Kako godine prolaze, i kriteriji se prilagođavaju, da ne kažem, opadaju.
kakva je razlika između tena i žena? starke su najbolje!
FUj ...
Fuj
Ova nije 3 rucka u životu skuvala!
Viđaj ti babe :)
...ovi sa klixa su tesko poremeceni...
Ubila se za mog djeda rahmetli..