Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje iskopase ovako ljute manekenke..... strah me u oci im pogledati.
Djevojke su malo smrknute kao da ih je jeko prevario za 1 April.
tekst: uobicajeno sranje. foto: solidno revija: uvreda za normalne ljude,a mogu misliti kako je onima koji imaju vise zanjanja o modi:((( sve u svemu 60.-ak komentara je uspjeh :)
Kić i seljakljuk....niti ijedna manekenka ima dostojanstvo; ni gard; odjeca ne cini covjeka, u ovom slucaju- stikle i haljina ne cine zenu jednom damom.... Ovo je za horror film ! Pihhh
Danas se svako i manekenkom moze zvati.
2. slika..primjetio sam najmanje dva tranvestita........
jos samo da se onaj elexa od sinoc nakaci pa idemo sve iznova :D
Garderoba treba da istakne lijepo i sakrije ono što je manje lijepo. Kako da ispuni taj zadatak, ako je sama od sebe ružna..
Pretjerana želja za originalnošću ponekad definitivno napravi kontraefekat..
Do sledeceg vidjenja - dovidjenja:)!
pa gdje ih ovako ruzne nadjose, a drzava prepuna lijepih cura...
pojedine djevojke ovdje udaraju po strogoj dijeti izgleda, jbte pa ljudi u izbjegličkim logorima su deblji.
"Nivea BH Fashion Week s razlogom je još jednom etiketiran kao najutjecajnija modna manifestacija u regiji."......Bože dragi, kakve li su tek onda ostale modne manifestacije... (ako su ovo "najtalentovaniji modni kreatori današnjice","unikatni nosivi modeli" i naj "abc" manekeni)...nisam pristalica negativne kritike,ali ovo se ne može svesti ni pod šta drugo
http://i243.photobucket.com/albums/ff318/sayasatria/vintage-car-insurance.jpg ..nema dalje :)
http://static1.businessinsider.com/image/4e7ca61769bedd7b3e000038-480/american-apparel-billboard-advertisement.jpg ..vala :)))
Pih jeste zlobne :)
Ljubomorne :)
Jaaaaako orginalno...nikada viđeno do sada....svjeCki kratori plaču za ovim kreacijama. Al majko mila kakve su ovo manekenke???
gladne ;)
Eh da se njima pite najesti....pa zaliti jogurtom :)
PRIKAŽI ODGOVORE (6)