Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
novinar je zadivljujuce gluup covjek. yeeb.o me svak ako on sebe sam razumije sta hoce da kaze. zasto nema naseg ALHOSA na listi?
Vuitton i Hermes otpali 10 najmoćnijih luksuznih brendova u 2010. godini a onda kasnije Louis Vuitton zadržao je prošlogodišnju prvu poziciju na listi, a ukupna vrijednost ovog brenda porasla je za dva posto na 19,78 milijardi američkih dolara. I Hermes u odnosu na 2009. nije mijenjao poziciju, dok mu je ukupna vrijednost brenda porasla za osam posto na 8,46 milijardi dolara. hahaha
mrš u 3 P.M...majku vam klošaesku j.e.b.e.m !
Meni je Mujo poklonio ovaj Herpes