Komentari (1)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije htjela...bilo u neznanju...
tuci zenu svaki dan, i ako ti ne znas zasto je tuces ona ce znati
kud ja ne naletim tako na neku mjesecarku
Mogu li i muški tako ?
nek jos sveze zvonce oko noznog palca ko maliku malom
Pa hajde onda 'da mi je' bujrum...
dje ja nisam na nju naletio
HAHAHAHAH...jooj pa ovo nije normalno. Kakav je to muz da vjeruje ovu glupost, mora da je nije usrecio u krevetu pa trazila na drugim mjestima.
ha ha e ovaj izgovor je nov .Nema sta zenska je barem bila originalna , a muz je konj ako je povjerovao .Nema sta sad znam sta raditi u toj situaciji ,
nesto kontam da i ja kod komsinice(model,majke mi) tako upadnem u stan i ja lafo mjesecar,nako go sa kitom joj u krevet.Hmm,bi li dala??
jaaaj odvale zdravlja mi ako mi zena ovo procita prohodace i ona u snu
a na kojoj je ulici ta kuca, da i ja nekad nocu naletim i "u snu" ga pristavim?
eto,super izgovora za nevjersvo u braku.I ja imam problema sa snom,rampa stalno podignuta,pa sam dobio zuljeve na ledjima...