lifestyle
0

Mjesečarka varala muža

NINA
Jedna žena, mjesečar iz Sydneya, imala je običaj napuštati bračnu postelju da bi se upuštala u seksualne odnose sa slučajnim partnerima, što je, prema izjavi doktora Petera Buchanana, koji je liječio tu pacijenticu, primjer nedavno otkrivene patologije, poznate pod nazivom "seks u stanju sna".

Žena uopće nije bila svjesna svog ponašanja sve dok njenom mužu pažnju nije privukao veliki broj prezervativa oko kuće. Na kraju ju je uhvatio "na djelu".

"Jedne noći muž se probudio, a žena nije bila u sobi. Tražio ju je svuda po kući i na kraju pronašao usred seksualnog čina s nepoznatim muškarcem", rekao je listu Sydney Morning Herald dr. Buchanan, specijalist za san iz jedne velike bolnice u Sydneyu.

Buchanan će ovog vikenda na kongresu Australijskog udruženja za san u Sydneyu podnijeti izvještaj o tom slučaju, prenijela je agencija AFP.

Praktično pedeset posto slučajeva "seksa u stanju sna" povezano je s psihološkim problemima.

Pacijentica iz Sydneya liječena je i izliječena psihoterapijom, rekao je dr. Buchanan, istaknuvši da tu patologiju treba promatrati kao poremećaj sna, a ne kao problem seksualne prirode.