Ne zaboravite na Valentinovo
0

Male ideje za romantičan Dan zaljubljenih

Sarajevo-x.com
Valentinovo, odnosno 14. februar se smatra najromantičnijim danom u godini. To je vrijeme kada parovi posvećuju nešto više pažnje jedno drugome, te zaboravljaju na sve sitne razmirice.

Ukoliko još uvijek niste odlučili šta da poklonite svom partneru, ili kako da ga iznenadite, donosimo vam listu od nekoliko ideja koje možete realizirati lako i bez trošenja mnogo novca.

  • Jedan od najednostavnijih načina jeste da ukrasite kuću crvenim balonima, vrpcama i srcima načinjenih od papira ili nekog drugog materijala. Na taj način vaš dom će doslovno predstavljati asocijaciju za ljubav, te romantika neće izostati.

  • Također, muškarci mogu iznenaditi svoju djevojku šaljući joj buket cvijeća na kućnu adresu.

  • Romantična večera za dvoje u domu ukrašenom svijećama će zasigurno pridonijeti prazničnom raspoloženju, ali i svemu onome što slijedi nakon večere.

  • Ništa manji učinak neće biti ukoliko za svog partnera osmislite neku lijepu ljubavnu poruku i pošaljete tokom sutrašnjeg dana.

  • Ukoliko, vam se ne sviđa niti jedna od ovih ideja, a nemate novca za neki 'veći' poklon možete snimiti CD sa omiljenim pjesmama svog partnera, što će ga zasigurno obradovati ili načiniti album sa vašim zajedničkim fotografijama.