Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi smo sretni kada docekamo grasovo vozilo..... Skroman narod
E ovi se nisu vozili GRAS-om tu sreće nema, sigurno
U pravu si totalno sve vezano za pare... sto je jos tuznije ovdje ima nekoliko ne tako malih stvari kao sto je dobitak na lutriji hehe :D Kad bi ja sastavljao listu tu bi se naslo -setanje prirodom -probudim se u sred noci i shvatim da imam spavati jos nekoliko sati ili se probudim i taman da krenem u jos jedan naporan dan pa se sjetim da je subota :D -sretnem u gradu dragu osobu koju nisam dugo vidio -napravim nesto lijepo svojim rukama ... da sam se jos malo potrudio bila bi bolja moja lista :)
zanimljivo, 7 od 10 stvari su vezane za novac. Prije ce biti da je sreca u parama nego u sitnicama. zalosno ali istinito
Gras, Gras, Gras je samo jedan A Centrotransa stotinu i sedam!
Commi,svaka čast,danas si ti učinila nekog sretnim.
Ja sam sretan kad mi se stranac nasmije bez razloga, uzvratim i osmijeh i ljepota mi.
A šta je sa onim kad te babuskara podigne sa mjesta koje si jedva našao???
Nisam, na tvoju zalost ili radost. Ali ko nema diplomu, ima pravo da se ljuti i bude ocajan... ;-)
pogotovo ako zivis u rajvoSa
polagala sireci noge golicu i kompaniji e moja fukso nisi svjesna svoje nesvijesti
hahah pa tek sada vidim citavu listu haha Deset SITNICA koje usreće ljude: 2. Dobitak na nagradnoj igri 3. Nenadani dobitak novca 5. Dobitak na lutriji Koju posluku porati ???
A kako je sa tramvajem, jesu li ljudi sretni kad nađu mjesto u tramvju?
Meni su bili najsretniji dani kada sam polagala ispite, nema tog osjecaja koji ga moze zamijeniti! A tek kada sam diplomirala, kao da sam se ponovo rodila...
ima knjiga "Hector and the Search for Happiness" - François Lelord. Ima dosta "malih" stvari koje ljude čine sretnm