Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kao golub golubica sa mnom si gnijezdo svila a kao hladna zima ti si bila
Uzgajao sam golubove 7 godina, prestao zbog uslova koje vise nisam imao. Pravi sport. Od treninga, prehrane, ukrstanja, analize leta i jedinki, karakteristika svake vrste... Ko god ima mogucnost, preporucujem.
jel se osjecaju zatoceno tako dugo u kavezu?
@sanjo, pa pustaju se stalno. Vecinu vremena izlaze i ulaze u teretanu kako zele. Zatvaras kad je lose vrijeme, kad planiras duzi let itd. Sta si mislio, da se drze u kavezu?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Eckhart Tolle u knjizi Moć sadašnjeg trenutka: 'Ljubav, sreća i mir ne mogu da procvetaju sve dok se ne oslo­bodite dominacije uma. Ali, one nisu nešto što bih ja nazvao emo­cijama. One leže ispod emocija na mnogo dubljem nivou. Zato je potrebno da postanete sasvim svesni svojih emocija i da budete u stanju da ih osetite pre nego što budete sposobni da osetite ono što leži ispod njih. '
Ma zivotinje su generalno lijek za sve. Najveca ljubav
Lijepa priča! Svaka čast