Promo
33

Odabrana pobjednička fotka Zoo Centrovog nagradnog konkursa

Nakon 12 dana, koliko je konkurs trajao, fotograf Amer Kapetanović izabrao je najbolju fotografiju u okviru foto konkursa u organizaciji pet shopa Zoo Centar.

U konkurenciji je bilo čak 3.500 fotografija kućnih ljubimaca iz svih dijelova Bosne i Hercegovine. Autor pobjedničke slike je Ajla Sejfuli i njen pas Astra.

"Za nekoga ko toliko voli životinje, izabrati jednu fotografiju od nekoliko hiljada bilo je teže nego hodati po stazi od usijanog uglja i eksera. Ipak, divno je vidjeti koliko ljubavi dajemo svojim ljubimcima i koliko zauzvrat dobijamo. Izabrao sam crno-bijelu fotografiju dobermana koju je poslala Ajla Sejfuli jer me se dojmio način na koji ona vidi svoga psa. Vrlo često se u jednostavnosti nalazi sva ljepota. Ova fotografije jeste jednostavna i nije tehnički savršena ali je i puna snage i gracioznosti. Hvala svima što su poslali fotografije i pozdravljam sve ljubitelje životinja", objasnio je izbor i odluku Amer Kapetanović.

Podsjećamo da je Zoo Centar za ovu aktivnost obezbijedio 250 KM poklon bona za pobjednika i po 150 KM bonova za besplatnu kupovinu za još dva dobitnika izvučena slučajnim izborom.

Više informacija kao i ponudu artikala ovog pet shopa pronađite na zoocentar.com.