Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj Mile 🤔 Ja mislim da cuko ipak nije zasluzio da ga tako vrijedjate.
Lijep cuko!
Baca malo na naseg ronhila...
Baš je poznat, ko i njegov gazda, da ne forsirate tu priču niko živ nebi znao za njega.
Kamo mesijev tjelohranitelj?
Dobijamo i dnevnu dozu ser gejevog psa?
Ima li sta o sestrama Ramovic , hoce li uspjet najmladja uselit u novu kucu do zime, ..bo vise Sergeja i njegovog kera
Rado naručuje četnićke pjesme u smrdiji a vamo se pravi europejac. Ebomo ti familiju poČetnićku sergeje i tebi i tvom lojavim ljubimcu
Pa crni Mile sta uradi covjeku
Mile the Dog🐶
Kako ce za.l ja.t,kad cuje da je optuznica protiv njega potvrdjena.
Ko je uopste ovaj Sergej, cesto neki naslovi, ne otvaram ne citam, vec me cisto zanima po cemu je poznat i zbog cega tolika paznja i mnogo naslova, otvorio sam radi cuke, eto ispade ima vlasnika Sergeja?
Malo Sergeja pa sad i Milu da se ima šta pisati.
Najbolje je rekao Liam Neeson u filmu Taken 3 za pse, iako je ona kćerka mislila na bebu u stomaku, ali svejedno, jer važi za oboje 'pas je velika odgovornost'. Koliko ljudi ima uslove za samo jednog psa?
Jel ovo Miletu 4 godine? Malo mu je...
Joj imena, joj zicera. Navali narode :D