Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo jos bud.ala moze vjerovati da je ljubav hemija,ljubav je cista ekonomija.
Zene obicno zasluzeno izvuku deblji kraj.Kada su mlade onda su izbirljive,1 od 10000 muskaraca im odgovara,dok neke fine i kulturne muskarce nece ni pogledati.Muskarci imaju manje kriterije kad su mladji,jer nema bas ni novca,a jos nije postao \"svoj covjek\" da bi mogao probirati partnerku.Kada zena shvati da su dosle tridesete,kriteriji drasticno opadaju zbog straha da ce ostati same i muskarci koje nekada nije htjela ni pogledati,sada joj odgovaraju(znaci takve je cuvala kao rezervu,a niko ne voli biti rezerva).Medjutim s muskarcima je druga prica,to nisu vise oni streberi i kokuzaneri,to su sada doktori,inzenjeri,profesori,ekonomisti...,pa logicno je zakljuciti da imaju mnogo veci izbor nego nekad,tako da oni ignorisu zene koje su njih ignorisale.Ali zene u tridesetim se ne trebaju plasiti da ce ostati same,njihovi bivsi momci su jos uvijek slobodni,nema veze sto su na birou,ili rade za 300-400KM...
http://betdojava.blogger.ba/ [email protected] S NAMA ODIGRATII JE SIGURNO!
Procitaj malo njegove komentare pa ces vidjeti da on nigdje nije spomenuo tvoju majku,a ti njegovu vrijedjas-toliko o tvojoj kulturi.Tacno je ono sto je covjek rekao,fakat se danas djevojke deru ko heftarice,a glume neku finocu.Danasnje doba se ne moze porediti sa onim prije 30-40 godina,jer je tada postojalo nesto sto se zove moral,a danas se smatra sasvim OK da djevojka spava sa 1000000 muskaraca.One koje su se \"heftale\" prije 30-40 godina nisu udate sigurno ti kazem,nece njih niko,jer svi bi da karindj.aju,a kad se zene onda ozene neku postenu.
pa i tvoja stara se derala ko heftarica
Xampp@ govorim za ove danasnje,deru se ko heftarice a glume neku finocu.
Dobro ti je ovaj rekao:\"Zeni je kad ti je fina...\"-tacno je da sam frustriran,frustriraju me glupi ljudi i glupe zene....
Pogresno,pogresno,pogresno... muskarci sa 30 imaju mnogo veci izbor djevojaka nego sto su imali sa 22-24 i sigurno se nece peglati oko neke 30-godisnjakinje koja postavlja neke svoje uvjete,jer djevojke vole starije decke,a decki vole mladje djevojke,jednostavno zene u 30-im nisu bas u poziciji da postavljaju nekakve uvjete,jer je milion mladjih i ljepsih od nje-nekada su mogle raditi sta su htjele,ali vise ne-\"ko bi gore,sad je dole\".Obicno ih u 30-im zadesi isto ono sto su one provodile muskarcima u 20-im.Sve djevojke u 30-im koje poznajem su jos uvijek same,ili su u veoma losem braku,a neke od njih su mogle dobro proci da su hodale na zemlji.
Zeni je jarane kad ti je fina...
@Udari ga Mehmede: Mongoloidu, žena te rodila. Jel ti ni majka ne valja?
da zena valja i Bog bi je imo
jao sto ste napali curu, sve vam lijepo objasnila i opet ne valja, qrva je ona jel tako? qrva je svakako, ja sam sigurniji da ste vi frustrirani nego da je ona qrva, cura regulara, fino pise, sto jes jes, a ne bih reko ni da je paglash @dolly ti si upravu, najopasnije su one u 30 a i najbolje se fukaju :) salu na stranu od 30 do 40 su zene najprivlacnije i mentalno najaktivnije to su po meni najbolje godine za brak i podizanje djece
Vi muskarci sebi mozete umisliti sto pozelite, to je ponekad simpaticno, sve dok ne pretjerate u zakljuccima koje donosite na osnovu pogresnih pretpostavki. Dragi moji muskarci, lakse cete osvojiti i zadrzati onu sa 20 nego onu sa 30. Zene u 30 imaju manje tolerancije za vase propuste i sigurno nece prelaziti preko istih samo da bi imale muskarca. One su vec izgradjene osobe koje znaju da je bolje biti sam nego bilo s kim, sto njihove 10 godina mladje kolegice jos uvijek ne znaju i ostaju u losim vezama samo da bi pokraj sebe imale muskarca. Osim toga one nece gubiti vrijeme na vas obzirom da im je 30, za zenu od 30 trebate biti spremni, jer sa njima nema muljaze, farbanja, okolisanja, laznih obecanja.
Kakve testove za brak spominjes,kad bih te ja kar.no kao sto je kar.nulo ostalih 1000 koje si spomenula,nikakav test za brak mi ne bi trebao-noga bi ti odmah bila!!!!Noga!!!!Odmah!!! P.S. I nisu ti frajeri padali na testovima za brak,kao sto si ti sebi umislila,nego su te dobro iska.rindjali i dali ti nogu.
Nijedan ti nije dovoljno dobar??? Kad zadjes u 30-e bice ti dovoljno dobro samo da je musko.
Ko ti dozvoli da ga vrijedjas i ponizavas,onda to slobodno i radi ha ya,znam samo da ja to ne bih sebi nikada dozvolio taman kad bi ona bila jedina na svijetu i kad bih je volio do neba.
hahhhahahhahah ojjjj ovo je za ranjavanje hhahhahahahaha .j.e.b.a.o. ja svoju seku ako si ti normalna jel ti nas zaj.eb.avas