Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Nije_istina Pa ti pravi papak sarajevski.Cuj tekma,kreditna rata, frka na poslu. To se mozda desava jednom u 3 mjeseca da zbog toga moram reci nisam raspolozen.Ti haman \"frigidan\" frajer pa ne mozes udovoljiti zeni kad njoj treba....
Nije istina da muskarci vole kad zena inicira Sex . Razloga tonu ovaj sto tvrdi da je tako vjerovatno nije zivio sa zenskom. Zene nadzu uvjek pogresno vrijeme (tekma , frka na poslu ,rata kredita...) i onda ispadnes ko da neces ili jos gore ispadne isfurala. Ali vjerujem da svi muskarci vole sexualno budzenje ujutro . Ako vec zelite inicirati sex probudite muskarca tako . Dan ce poceti super pa ce tako i zavrsiti. :) Naravno ovo sve se ne odnosi na pobertetlije za njih vazi druga teorija . Iniciraj Sex kad god mozes :)
kako procitah ovo, zovnuh svoju i rekoh: \"nema mala, stiskas me previse...\" :)
za zadnju tacku slazem se, treba samo reci: ZOKA JA SAM TRUDNA!
@Tantapy man HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHHAHHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHHAHHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHHAHH
Za prvu tacku cu ti isto reci, ne gnjavite nas previse sa planiranjem drustvenog zivota!! To mi dodje ko da sam u braku, sve nesto ustimano, sve zena odredjuje.Mi vise volimo spontano da se stvari odvijaju a ne da znam gdje cu ici za 10 dana i sta cu raditi!! Druga tacka, volimo mi i kad vi zene inicirate sex, samo vecina vas se boji tog :) samo naprijed :)))
Jojjjjjjj...moze li se neko od muskih izjasniti povodom ove prve dvije tacke? Da se ne preuzima inicijativa? Pogotovo me anima druga tacka. Znaci da imamo sex samo kad je njemu cejf, zar ne uzbudjuje muske i kad ja (zena) iniciram sex?
Ovo zadnje je ziva istina.Ja kao muskarac se najezim kad mi djvojka pocne pricati o udaji nakon mjesec dana veze :SUmjesto da sve tece normalno i da se ta veza razvija, zensko tu najvecu gresku napravi i mi muskarci jednostavno povucemo rucnu i pobjegnemo... Zato djevojke,mali savjet, pustite momka da se osjeti sigurnim u toj vezi a ne navaljujte odmah na brak, jer nije to mala stvar.Ipak je to veza za citav zivot!!!!
za sisu prihvati............mmmmljac
Kako bih ja kresno onu \"Sedmu\" iz Zvjezdanoh staza!
Shpritz me Klaus!