Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbolji znak je kad se digne !
3.Zaboravi da plati
Ako zaboravi ime moje najbolje prijateljice ili zaboravi gdje radim, pomisliću da mu nije stalo, a ne da je zaljubljen. P.S. Veće gluposti nisam odavno pročitala!
ja gluposti majko mila.
hahhahahahahahhahaha ahhahahahhahaha ahhahahahahha ahahhahahha eeeeeeeeeeeeeeeee jah hmm sta ima jos na ovom portalu hmmm..
debi.li glu.pi!
ja uvijek naručim veliku s mlijekom
koja glupost mati mila, ovo su sigurno američka istraživanja
e bas mi nekog piiihizdunskog stila svidjanja i dopadanja i imitiranja...ako je muskarac kako treba on ce upitati kad si zadnji put... a sta... neka koka prokonta i neka shvati da tako pravi muskarci razmisljaju...i u vise od 80% slucajeva prica krene u pravom smjeru...
al` najjace - \"ako naruci veliki komad mesa\" HAHA... pa jbt, zbog ovih silnih tekstova savjeta na temu musko - zenski odnosi i sex, pocinjem se istinski pitati kako su se ljudi uopce do sada guz.ili, razmnozavali (kada nije bilo SA-X i ovih magazina, gluposti)
Kakav facepalem, ovo je za ku**em u celo !
Morao si procitati knjigu da bi skontao da je Cosmo smece?
mislim da je najbolji znak erekcija
1 uvrnuti znak da se sviđate pećinskom čovjeku - raspali vas toljagom
ovo se ne odnosi na divlja balkanska plemena,mozdani sklop doticnih je formiran na libidu znoja i dlaka.
ja kad se upucavam ja uzmem burek sebi i curi.
\"Poznati magazin Cosmopolitan kao i obično nudi pomoć u odnosima između muškaraca i žena.\" Totalna nebuloza! Procitajte knjigu Nenada Velickovica \'Viva Sexico\', mozda vam se tad malo razbistri u glavama i uvidite da je ovaj magazin jedno veliko, nepotrebno smece.