Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Otvoreno govorite sta vam smeta od starta,ne cekajte da vam se nakupi pa da puknete ko tikva
To je važilo nekada prije 20-30 godina,da su moji za svaku sitnicu s*ali jedno drugome ili bi majka prebijala oca ili on nju. Ove današnje hoće na gotovo da dođu da on ima pare,kuću(čak više ni na slobodan uređen sprat iznad ne pristaju u koji ne moraju ni marke uložiti),auto,zvučan posao da se može jaranicama pohvaliti a one bi samo sa sisama u brak ulazile.Ne kažem ja ne trebaju gledati situiranost ali brate što ga pretjeruju pretjeruju.
A što se tiče skretanja pažnje na neke osobine koje smetaju.Da znaš i to da današnje hanume jako teško podnose kritiku ili skretanje pažnje .Danas one očekuju da ti sve pružiš njoj jer si iz nekog razloga "dužan" kao muškarac i još zahtjevaju da šutim ama da ne dišeš kad ti ona kaže da isto ne radiš.Danas te jedna upućena kritika može braka i para koštati.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
... gdje postoje tajne, ne postoji brak..,, ili u braku nema tajni, gdje tajne imaju mjesto tu nema stabilnog braka.,. Krojite kako zelite, današnji brakovi su samo na papiru.,, hips u🍷 je istina... ja vam iskreno pišem onako kako mislim 😅
Želim se zahvaliti DR Alabi, čovjeku koji mi je pomogao popraviti svoj brak i učinio da me muž više voli, ako imate bilo kakav bračni problem, bolest, duhovni problem na poslu on vam može pomoći da to riješite, možete ga kontaktirati direktno na -Email- [email protected], možete mu poslati i Whatsapp/viber na ovaj broj +1(425) 477-2744. on je prava osoba da vam pomogne oko vašeg bračnog problema, želim vam sve najbolje.
Želim se zahvaliti DR alabi, čovjeku koji mi je pomogao popraviti svoj brak i učinio da me muž više voli, ako imate bilo kakav bračni problem, bolest, duhovni problem na poslu on vam može pomoći da to riješite, možete ga kontaktirati direktno na -Email- [email protected], možete mu poslati i Whatsapp/viber na ovaj broj +1(425) 477-2744. on je prava osoba da vam pomogne oko vašeg bračnog problema, želim vam sve najbolje.
Sve što iz našeg srca ide stići će, nepogrešivo, tamo gdje treba, onom kome treba i baš kad treba. Ja ne brinem hoće li nešto moje stići nekom. Ja volim, a ljubavi će se vrata otvoriti; ne onda kad moja želja bude dovoljno jaka, nego povjerenje primaoca nadjača njegove strahove...
💚💚🧚‍♀️💋🐉💚💚
😊😘🧚‍♀️🐉❤❤
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Treba biti vjeran i voljeti...a ne u brak donijeti gadosti iz proslosti..moja drugarica se udala ..a posle godinu saznala da je imao brak i djete..koje nikad nije spomenuo...Odmah svekra i svekrvu punca i punicu mjesecno jednom dozvoliti na kafu...a prvi dusmani braka su rodbina rodaci i rodice ...sve to nogom u d......
Brak je najveća glupost. Ali jbg, neko mora rađati, hraniti i odgajati djecu.
Pun tanjur i pun krevet su osnovne komunikacije braka.
ako se potpisete u opstini to vam nije garancija za srecu u braku. bracna zajednica je prije svega strpljenje i razumijevanje. svako bira kako ce odrzati harmoniji i topli dom. ne postoji recept.
Ja mojoj hanumi, i da hoću nemrem ništa sakrit. Čita me ko knjigu!
Šta je?Da ne govoroš u snu ?
Prijatelja zena ostavila sto gleda i pomalo flertuje sa drugim zenama.Udala se ponovo za lika koji mu nije ni do koljena ali pun ko brod.Uhvatila ga hladno u prevari i "oprostila" mu.Cini se da se tesko razvesti od manikira,pedikira,frizera,sauna,masaza,shopinga,putovanja na planine i razna odmaralista svakog vikenda,putovanja u Srbiju,Hrvatsku,Njemacku,Italiju svakog mjeseca.Par egzoticnih putovanja godisnje tipa Florida,Maldivi,Australija...Zena ce preci preko svega zbog ugodnog zivota.
Za ružnog lika, koji ima lovu, žena kaže: Nije lijep, ali ima ono nešto.
Ja ne mogu ni djevojku naći kamo li ženu za braka tako da mi ova pravila ništa ne znače... Nisam ni pročitao članak samo sam napisao komentar... Eto toliko
Budi pametniji od nas i nemoj je ni tražiti. :)
treba snimat odnose sa zenom i ucjeniti je ako te ostavi da ces objaviti
šalim se
Tajna uspjesnog braka: spremi se da jedes govna i sebe stavi iza djece zene i moli se da to neko cijeni i vidi
zenidba je samo za mocne ljude, vlasnike firmi, politicare, vodje drzavnih institucija, dilere droge. ili za one koji su napravili jak novac, ali moraju ozeniti ruznu zenu. ostali uglavnom jedu govna i krivi su svima za sve a skoro niko nista ne vidi, dzaba se moliti.
Nekoliko je mogucnosti za uspjesnu vezu: Pare kod muskarca i ruzna zena; moc kod muskarca i bilo kakva zena; stara i bogata zena i mlad zgodan muskarac.
Nema tu pomoci kad se ulazi u vezu/brak iz koristi i sa skrivenim namjerama...