Komentari (160)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobra lova, dobar život, dobar seks!Slaba lova, slab život,slab seks! Sve ostalo su bajke!?
CVRST PENIS,MIR U KUCI!
da da...
Znojenje u najavi....
sigurno joj rekao : " Ja sam izFoče "
Kompaktna smo mi cjelina, dok se gužva posteljina. 😂😂😂
pristavio ga meša aaaa
Pa sta da kazem na ovu temu. Ovako, mene nije tesko dovest do vrhunca vrhunaca. Samo treba neka da mi ga njeguje ovako fino i tu smo za par sekundica (na vrhuncu vrhunaca). Ćao
upravo si nam rekao koliko si neiskusan
dami@ apsolutno ste upravu
Sex je uzitak i prema njemu se treba tako i ophoditi.Sve studije i istrazivanja padaju u vodu kada se dvoje nadju u krevetu a zele jedno drugo dovesti do vrhunca.
Sex je 80%veze, mnogo se trudim, mnogo se trudi haha!!!
jest ovoj drago sto joj ga je stavio
Zakljucak odlican.. hah "covjek uci dok je ziv" pa zar nije sve tako u zivotu a ne smo ovo.. cijeli zivot je skola .... A sto se ove teme tice... bitna je samo zelja... ako nje ima.. tu ni godine.. ni nista drugo ne mogu da uticu .. i nema faza, samo naredak.. ;-)
trebam li sta dodati ??' ne trebam morgen mala
@mirrorce hahaha uvijek se ima nesto dodati...bar nesto onako slatko hahah :P Morgen ljepoto moja.. :-*** jesi se naspavala.. jutros si nesto poranila.....
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
ako imas nagodnu zenu/muza ne treba veliki teud uopste ;)
ne molis nego odes onoj koja da....
hemija........
@TheGrande odakle znas ??imas iskustva stim?
@TheGrande lazu
PRIKAŽI ODGOVORE (2)