Komentari (190)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko da guzis stalonea sa dugom kosom. daj ba svega ti. nit je lijepa nit je zgodna. cime ih je zaludila
Zaludila ih prangijom koju ima u gaćama
@Nuclear Winter hahahaha koji si ti kralj...
"Ovo" je sve samo nije razvedena "Majka". Ovo je transvestit i to grdan pravo. Deen je pojam ženstvenosti za ovu rugobu.
dart vader oca mi
Ruzna ko ponoca.
bjezi ba babo jedna
"Poručila je kako se nada da će druge razvedene žene naći inspiraciju u njoj i krenuti istim putem." ako zene ili muskarac nisu sretni u braku, ok je da svako krene svojim putem ... hjoooj pomislim odmah da mi je mama .... e taman u tebi trebam naci inspiraciju?!? .... ovdje se vise radi o lijecenju kompleksa ... nego o trazenju srece uz drugog muskarca ... al hajd ako si sretna i ja sam :)))
A crna ne bila sta ti kazu sinovi???? i tvoja familija???
koja mačka
CITAT: ako dobro izgledaju i inteligentni su, granica nije bitna, samo ona donja. Koja je to donja granica gospođo da bi mogao da KREDIBILNO apliciram kod vas ? Jel 25 centimetara ?
PArdon kad sam temeljitije pročitao članak vidim da ste bili udati za MAlezijca, i da ste ga radi nepoznavnja pravih kalibara i trpili sve te godine ! Dakle 25 je dovoljno osim ako nemate dovoljno i VEĆIH ponuda ! :)
Ja jest i grdna majko draga :D
Ovo je žena u tijelu muškarca i ružna je brate ko Navratilova.
al navratilova je bar zgodna bila.
@nino57 i bogata .
Ona meni izgleda kao muškarac? ali baš baš. 4. slika muškarac muškarac, hebemti ovaj blentavi svijet
ajd da još netko razmišlja kao ja :)
U pravu si, moze im biti mater? Koji im je Bog
PRIKAŽI ODGOVORE (14)
Rogata neka u P.M!!!
Ma klux vi ste ludzaci
Trka za bogojavljenski krst (FOTO) Veliki hrišćanski praznik Bogojavljenje obeležava se danas, kada je širom Srbije organizovano tradicionalno plivanje za bogojavljenski krst. http://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2016&mm=01&dd=19&nav_id=1086955 http://www.glassrpske.com/banjaluka/gradske_vijesti/Aleksa-Josic-prvi-stigao-do-casnog-krsta-u-Banjaluci/201197.html
A konstitucija tijela k'o u Klička