Komentari (173)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dosla sijeda baba ginekologi skinula gace kad dole suma crna.pita je on kako vam gore sijede a dole crne a ona ce: e moj doktore, gore su brige a dole razbibrige
Dođe žena ljekaru i požali se da pati od impotencije. Valjda to vaš muž pati od impotencije. Ma ne. On boluje, a ja patim.
Englez, Francus i Bosanac razgovaraju o omiljenim pozama u seksu. Englez: -" Ja volim odozgo, da gledam njeno lijepo lice! " Francus: -" Ja volim odozdo, da gledam sise! " Bosanac: -" Ja volim otpozadi, da gledam utakmicu"
hahahaha dobar :))))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
cuj zar ima i ovakvih problema
ja liznem kamagru i da vidis ljepote :)
Ujutro, 7:oo, odspavat ću još 5 minuta, pogledam na sat 8:30, Na poslu, 13:oo , ubijem se od posla, šljakam pola sata, pogledam na sat 13:o2 Navečer, 22:oo, počnem da jebem, yebem sat vremena, pogledam na sat 22:o5
hahha..al me nasmija:)
Dzaba ti prica, Klix-e: "Smotanom" kur'u i dlake smetaju.
I labavi ume da zabavi ...
dobro u nas itko i guzi ako je to sve tako
Ma sve šuplja.Il' mozeš ili ne a njega u cvor treba svezati ako njemu cigare smetaju ili mu riba treba da se digne.
Nisam to cuo ali sam siguran da ako hoces sex i imat ces ga i da toga nikad nije falilo u našoj lijepoj BiH.Iz pouzdanih izvora imam informaciju da ova politicarska govna samo o lovi misle i njih jedino u BiH sex ne interesuje.
Simonsen .. hahahaaaa. Strpljen Spasen .Laganini xd xd :P
fakat je ofirno kada se liku ne digne.sjedis tako tu i kontas sta mu sad reci.
Staš mu pricati...kome je danas do price...
...utješiš ga sa "daćebog dogodine" :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
treba vise ovaki tema odma pravi komentari...kad je sex u pitanju nema nacjonalizma...
Ko piša, znači da ima nešto i za popit'.
Moj je zdrav i pred zenama prav!
A sta je sve proso, dobar je. Predobar. I ja, i on.
Muškarci se razočaraju samo dva puta u životu... Prvi put kad skontaju da nemogu drugi put i Drugi put kad skontaju da nemogu prvi put...:))))
Treci put - kad skontaju da su prekasno skontali :)
Bez pi*cke si ki brz kur...ovog penisa. Kad covjek prekine s curom prestane se kupat, depilirat, mirisati, mijwnjat carape, gace, nokte ne jebe, prljav hoda, zube ne peres, uglavnim zapustis se. Kad imas djevojku cvates zivis imas nekog tbog koga mjenjas sebe radis na sebi. Znaci ovo nesto ne radi? Sta ne radi ba, kad volis radi sve i disfunkcija radi. :) Znaci djevojka = zdrav penis.
isto kao kad se nakacis na hors sve to sto si nabrojo pod 1 .. haha xd