Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Primjer samouvjerenog muskarca -Seselj i Dodik. Laprdaju na sve i nije ih briga za nicije misljenje. Zato im se zene dive.
Kad procitas komentare vidis da neko voli jedno neko drugo,bezveze ovo kad se iste stvari primjenjuju na sve ljude. Nismo svi isti i ne privlace nas iste stvari.
To je zato sto su nepismeni
Samopouzdanje,humor,higijena,zdravo misicavo sportsko tijelo,srcanost,informisanost, to bi trebale biti neke odlike svakog muskraca... Samopouzdanje je bitno za muskarca, jer ipak se od nas ocekuje i da pridjeno djevojkama/zenama, i da se sutra izborimo za bolje sutra, kako bi svojoj porodici pruzili sto komforniji i lagodniji zivot! I zena svaka bi trebala imati samopouzdanja, jer je onda komunikacija jos laksa, s tim da se to zeni moze oprostiti, al' muskracu ne... Neko moje misljenje!
Uopce nisu, ali uopste jesu Samouvjerenost je uvijek bila i ostace jedan od glavnih faktora privlacnosti. Da se ne lazemo dz
ja sam samopouzdan... a možda i nisam...
bez samopouzdanja nema nista........ni kod zene ni kod muskarca..........
@mirrorce upravo
@mirrorce upravo
...ajde bre...gregori špek je bio srcolomac sa onim svojim "zbunjoza/mojne mene/ko jel ja" stavom...
pa sto onda glasaju za esada radeljasa baketa dodika covketa i dusana majkica