Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja isto volim da guzim
Ja svog momka uvijek provalim kada me prevari, tako ste ofirni, i dečki nemojte misliti da žena ostaje vjerna nakon prevare, ona samo bolje laže heh :))))
Zaboravili ste : ALKOHOL @heh Ne opraštaj kad te prevari, a još gore je vraćati mu to.Samo uništavaš samu sebe , misliš da se njemu svetiš , a svetiš se sebi.Ako te jednom prevario , prevarit će te opet , nema tu ljubavi..
Varaju pa šta! Normalno donekle! Normalno da dodje do zasićenja poslije nekog vremena. Što sad treba nalaziti razloge. Varam i ja muža već godinu pa šta. On ništa ne pretpostavlja. Varam ga s likom s kojim je on kao \'\' dobar\'\'. Razlozi su što to želim, hoću, i može mi se! I šta sad!
ma mi muski se napravimo lafo izvini, necu vise i opet po starom hahaha :) znamo mi gdje vas boli najvise.. tu vam ga bi zabadamo stalno jer mozemo!
@EROs Agree with you;) Same traze to
Misliš da samo vi muškarci uživate u sexu? Bitno je da je prevaren... Oko za oko, zub za zub :))) :P
NEKO JEDNOSTAVNO VOLI P.IC..KU! ZAR TREBA BOLČJI RAZLOG! PUNO P.I.CA.K.A... DERNEK ZAGARANTOVAN! :D
I opet ga primis od nekog lika,znaci 2-1 za muske..
Zašto muškarci varaju? Iz istog razloga zašto i pas liže jaja. Jer mogu!
ko zeli da budi najbolji strijelac u ligi mora da daje golove i u gostima
Varajte zene kada su trazie da ih varate sto da ne ..TRAZILI STE GLEDAJTE...
nidje veze, nula bodova clanak.
Joj kako su postali naporni sa ovim stvarima, non-stop neki razlozi za ovo ili ono. Mi muskarci smo kreteni, volimo da guzimo i to je to, sta imaju milion razloga izmisljat bezze
Ne bih ni ja nauku od toga. To su tako jednostavne stvari.
Joj fol razloga vakih nakih, ba volim ga zabit jel tamo il je vamo to je nebitno :)