Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa nisam toliki tokmak da ne znam kad mi frajer svrsi??? Ne dizite sebi previse rep momci, nismo ni mi takve glupace za kakve nas vi drzite. Ali ste zato vi telci koji ce nasjest na lazno zenino svrsavanje.
sestro draga, ako je neko na istoj "talasnoj dužini" nema glume osim ako osoba nije totalni frigidus dipidus da joj nema pomoći. a telac ako traži instant provod nema šta nasjesti. on smjesti mačora pusti pijevcu krv i ide dalje, a o glumi ćemo neki drugi put ;))
pa to samo glupači moš odglumit orgazam, kad ne skonta da ćelo nije pljuno.