Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jesu ovo u banja luci pravili anketu?
OBRNUTO!!
Lazes! ja volim iskljucivo seks a ona bi da se mazi i lize pa sta smo jarane Zivotinje ili ljudi? realno
mazenje je ok al dobar sex nemoze nista zamjenit...najjaci osjecaj ona njena toplota...vulkan
za dobar sex jedi tops kekes
A valja li taj sex? Kažu da je dobro
Bezveze komplikovanje. LJubav je samo seksualna predigra koji je opet, tek način produženja vrste. Pjesmice, mjesec, cvijet, poezija, ahhh, knjige, leptirići....... sve je u službi razmnožavanja i opstanka gena.
I MUSKARCI I ZENE PREFERIRAJU SEX. I SVE ONO STO VODI DO NJEGA! Daj mi ga \"metni\" i daj da ti \"metnem\" .. sve se vrti oko toga. Samo sto zene koriste blaze izraze ala Spavala ili ti vodila ljubav. A muskarci grublje!
Ima logike, jer tijelo zene je nesto najljepse i najsavrsenije, muskarac to zna u podsvijesi, a u intimnim trenutcima, ako je rijec o dvoje koji se VOLE, nema nikakvih pravila, sve ovisi o raspolozenju, vremenu i emotivnom stanju, a vjerujem da muskarac koji uziva u svakom djelicu zeninog fantasticnog tijela, opusta partnericu i sve postaje tako DIVNO.
otkad sad to ?
ja ne volim mazenje, grljenje i tako te marifetluke, nekad popustim i pristanem malo al odmah dodje osjecaj slabosti koji ne volim, moras biti jak a nju pustit da te moli da je mazis i grlis i ponekad joj malo dadnes toga a ni slucajno dopustit da to predje u stalno stanje jer inace ce te to od muskarcine pretovrit u slabica, a kad postanes slabic onda ce te ona napustit za nekog drugog koga ce htjeti isto tako da slomi i pirpitomi. znaci nista mazi pazi to kod mene ne ide. nek se mazi sa prijateljicama. apropos prijateljica, cesto mi se desava, skoro svaki put u stvari, da mi treba sat vremena da obavim posao (a cuna tvrda ko beton), a ona u medjuvremenu svrsi i po tri puta, iscrpi je totalno pa je u zadnje vrijeme pocela da dovodi svoju najbolju prijateljicu da joj pomogne oko posla i sad smo svi zadovoljni.
mamu sam ti razvlacio sinoc ko huba buba zvaku
mene kad moja trehne bogami, sve ove ankete padaju u vodu
hehehehehe,jeste vi bosnje naivni,pa svaka vasa se u paksu raka od osmog osnovne a vama se proda kao nevina hehehehe
ARDUANA je dokaz...da žene kako vše stare manje misle i više im se sexa.... kod nas dok je mlada nemres PI.CKE DOBITI ZA LIJEKA...a kako se udaju i dobiju djecu s kur.ca ne silaze
Kralju ja sam ozenjen...i imao sam puno cura prije svoje zene...a ti se prestani kur.citi s kim si bio u subotu s kim u nedjelju...koga to zanima.. i nisam te nista pitao...sta se javljas kojeg kur.ca?
Ma djidji midji 10 tak minuta ono samo da ti je stalo, ali kada dodje akcija izjebi da na noge nemoze stat Ako te ostavi ikad pluni me