Ljubav i veze
101
Muškarci lažu više od žena
Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kak'e veze ima jel' muško il' žensko.......ako je odgojeno kako treba.... ;-)
i koliko dugo iluzija može da traje... šta će biti ako zavoliš tu djevojku kako joj objasnit da si slagao a da te ne ostavi... cccc
Mozda mi je mal, al' je zato mehak k'o dusa !
Ne mogu vjerovati da im je netko dao pare za ovako bizarno "istraživanje". Kakve veze ima spol s laganjem?
Ne vjerujem da postoji osoba koja nije slagala iz bilo kog razloga. Muskarac/zena, nebitno. Ali je problem u tome kad slazemo, nalazimo opravdanje za svoju laz, a nas kad slazu, osudjujemo. Bilo bi pozeljno da budemo malo tolerantniji jedni prema drugima.
aah ja mu kurrca od nosa
Znači pod 'žene' niste računali kurve kao ni žalfije i sl. a kod muškaraca ste sve uzeli u obzir? Standardno.
Ima jedna za zene"Nikad mu nereci istinu, pa kad bi sve gorilo". Sada vi skontajte ko vise laze.
nekad se mora nešto i slagati da bi se zaobišla istina koja bi nekog povrijedila. takve laži potpuno opravdavam a one laži kao što su koliko novca imaš, šta imaš, šta si radio, gdje si bio, osobe koje lažu o tome nimalo ne podnosim.
pa normalno da lažu, posebno za prijatelje dok žene većina gledaju samo kako će za*** drugu,to je ta ženska solidarnost,mi žene baš ispadamo jadne, moramo više biti solidarne jedna prema drugoj i nikad pljuvati kako se jajani drže zajedno!
u Velikoj Britaniji, u BiH ne treba ni istraživati zna se da svi lažu, na prvom mjestu su političari.
Sledeci naslov je zene lazu manje od muskaraca...
Mislim da je laz o potrosenom novcu vise "laz" od zena, pa vi mislite sta hocete. To je ono kad se kupi novi par cipela ili garderobe na vec cijeli postojani copor slicnih, "nisu bile tako skupe". Poznato je da zene nikad "nemaju" sta obuci i pored ormara koji pucaju po savovima xD
našo sam poso
Lazes!
Lete BOMBE na sve strane hahahhaha
Ne krešem se analno.