Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
privlace dok ne pocnes zivjeti sa takvom, a onda je naglavacke izbacis iz kuce
kakvo je ovo omalovazavanje? ne kazem da nema muskaraca koje glupo zensko moze privuc, ali za mene je to nemoguca misija osim ako nisam pjan ko majka, majka mu stara moj mozak js uvijek salje informacije spolnom organu, ako je zenska pametna odmah mi se digne, a sa glupim zenskom se ne dize nikako
Mene privlače smotani muškarci...
Kao prvo zelim iskoristiti ovu priliku da je.be.m sve gl.upo onima koji su ovo istrazivali. Kao drugo, muskarce ne privlace \"gl.upe\" zene, vec sek.sualno uzbuđene zene. Se.ksualno uzbuđene zene se ponasaju \"gl.upo\" jer su pod kontrolom svojih nagona isto kao sto se napalj.en muskarac ponasa \"glu.po\". Dalje, kad vide se.ksualno uzbuđenu zenu, muskarci imaju nagon da se sek.saju sa njom a ne da je ISKORISTE posto sek.s podrazumjeva obostrano zadovoljstvo. Kao trece \"glup.o\" nije bas neka naucna klasifikacija ponasanja. Eto, objasnio...
Ja članka i govana, muškarci po ovdje ispade svi retardirani....
Glupi muskarci nadju glupe zene,jbm ti naslov,svasta..
Nije to ništa novo. Statistička istraživanja su odavno ukazala na činjenicu da čak 30 % uličnih prostitutki predstavljaju slaboumne osobe.
ako me privlaci, ne moram je zeniti:D
hehe..pa logicno, ne moras CAK ni naucnik biti da doneses zakljucak napisan u naslovu...mi vise volimo glupe, zato sto ih je lakse povaliti..
Glupače vodaju tatini sinovi i/ili levati da bi se u njihovom društvu osjećali nadmoćno, to im je jedini način za to. Pravi frajeri su uvijek vodali pametne cure.
Nema ništa seksipilnije na lijepoj ženi od inteligencije.
@djeva @lol savrsen muskarac nije onaj koji je savrsen po svim tackama drustvenog shvacanja. to je onaj koji je meni savrsen, sa svim njegovim manama i vrlinama. ocito niste shvatili sta sam htjela reci, a to je ono sto ste i sami rekli. oni guzonjini sinovi koji vozaju glupace su oni na koje se ovaj clanak odnosi i to sam htjela naglasiti. takvi, kod mene nemaju sanse jer znam sta im je u glavi i sigurno se ne mogu povezati s takvom osobom a samim time ni imat neku vezu. ne znam ni zasto sada govoris da se trebamo ugledat na vas muskarce, i vi kao i mi, ne znate sta hocete i lutate. da ne govorim da ovdje pricate jedno a oci vam ispadaju upravo na te glupace. i to sto kazes da necemo normalnog muskarca, pa ni vi necete normalnu curu jer \"nije dobra treba\". ovo nije 100% tako, ali ti kazem u vecini slucajeva kako zene vide te situacije, bilo da imaju drugove koji tako tvrde il jednostavno na svojoj kozi dozive.
@Djeva Pa za vas je pravi muskarac iskljucivo onaj koji je formirao licnost,nasao posao,obezbjedio sebi stan...Nije svaki muskarac savrsen,ali vi bi se trebali malo ugledati na muskarce i pruziti priliku i onima koji nisu savrseni,a ne traziti savrsenog po svaku cijenu,pa kad zadjete u 30-te onda se obicno silom prilika spustate na zemlju i prihvatate ono sto je ostalo
Ne vidim nikakve frajere koji vodaju glupe djevojke,ali vidim mnostvo klosara,i svaki od njih voda djevojku,vidim mnostvo guzonjinih sinova,i svaki od njih voda,pardon,VOZI djevojku,a vidim isto tako milion normalnih likova koje vi jednostavno ne zelite pored tolikih klosara i guzonjinih sinova,puno suplje prosipate,a istinu priznati-NIKADA-sejm on yu.
pa sta su drugo i sami muskarci nego Glupani hahahahahahaha
Samo da mi zena neprocita ovo....
to samo govori o tome kakav je muskarac. pravi muskarac ne bira glupacu nego pravu zenu koja je i pametna i sexy, ona koja je u stanju priznati prvo sebi a onda i drugima oko sebe da je seks nesto sasvim prirodno i normalno. zato, samo vi birajte glupace, nama zenama olaksavate izbor kada vidimo koga vodate kraj sebe i kakvi su vam kriteriji.