Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prodaju se ko kila teletine a puna usta ravnopravnosti.
strasno sta zene rade od sebe
treba zene dovesti u red, feminizam ocito ne funkcionise
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
fali mu jos sesir i brkovi...pa da prodje ko haris dzinovic...a to ga i ceka...
Ne hebu momci nego novci
Bogme uzeo je bolji primjerak. Haris je odlicno prosao 20 godina svojih najboljih mu je zena dala
dobar je u dusi
Novcanik na prvi pogled
Kod nas ovi na vlasti ovakve koriste ali ne zene. Barem do sad nisu. A da zaposle i familiju to urade svakako za malo uzivanja.
Sad je on biro ,a za par godina ona ce da bira...
Žene postale komad dobrog mesa i to su same od sebe napravile.
Uzasno pobogu....sta (ne)oceva ljubav uradi od ovih glupih klinki....a i on od toliko zena nadje curicuu...pedofilija bolest najmilija
😂😂
pedofilcina 1/1
boli Huse briga, moze dokle moze hahaha
Pa šta je sporno što dekica zna igrati igru?!? Muškarčići bi bijesnu i tijesnu cuntapi, a bez marke... Počni od sebe i sam tražiš lijepe žene, zar ne? Ljepota košta. Stavite se u položaj lijepe žene.. Svi te žele razbucati pa kome ćeš dati, fukari ili onome s kešom pa da se i ti okoristiš?!?! Ponovo, postoje oni i koji bez keša drmaju, sve je do mozga.
Ok, razumijem sve pa da i on ima 60 ona 20 ali ovo je već BOLESNO!!
Baš lijep par!
NJega kontam......
Nista strasno
Ljubav je čudo 😂