Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ovako su dosadne ko uši, ne možeš pregurati dan da ona bar 3 puta ne zovne u najgorem trenutku jer joj se brblja. Meni je nestajanje na par dana omiljena stvar. Samo ih vi sa sa-x podstičite, žene, to su nemani gladne pažnje
EH SAD SAM POTKOVAN ZNANJEM ;-) ODOH BARIT TREBE ;-)
hahahahahahahahahaha. dobar dobar...vala jes naporna do pichke materine
e reklama vam je pravo glupa i naporna...iz inata necu nikada uzeti grawe osiguranje
\"Kad covjek voli zenu, salje vojske da je traze....na sve je spreman osim da joj kaze...\" Dino Merlin Tako da su gornji navodi Indie Times....nula bodova.
Neka neka sa-x, samo ih vi jos furajte, ionako su dosadne, jos ih vi nafurajte \"Danas, u dobu moderne tehnologije, uvijek je moguće nazvati mobitelom, poslati SMS ili e-mail, tako da se takve stvari ne mogu tolerisati u vezi.\" Uostalom, sta pisac teksta zna sta je veza? mozda on svoju opisuje?? odakle ti znas sta ja ili ona mozemo tolerisati ili ne?
Samar rjesava sve probleme.
Hahaha ja kad hoću da kresnem neku sve ovo gore odglumim haha
Da ali sva pravila i savjete baciš u vodu , kad na budalu naletiš, ai što da ugađam nekoj koja se fura da joj nije stalo? Samo dalje......
da li je moguce poslati sms ili e-mail u kalesiju i gornju maocu,sikiram se zbog neviste
gluposti moze se reci da sam svaku od navedenih stvario radio sa djevojkama koje su mi se u stvari svidjale..
\"vrijedi li započeti, ili možda nastaviti romansu\" jel\' ovo dvoje nije isto ??!