Ne morate biti visoki i zgodni
0
Mali savjeti kako da djevojke oborite s nogu
Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
how yes no
ovo zadnje je tacno...
Hoces fuka sa inzenjerom???
Ne moraš biti bogat ni lijep samo budi dobar i pokloni mi cvijet...
što bi rekao pipo : uletiš klizeći i to je to
nidje veze :D to je mozda nekad bilo....sad je mali postotak tih cura koje to traze :)) njima je vazno da on ima dobrih para, sve ostalo se moze srediti
Ovaj je zaostao... iz crnobijelih filmova
Ovi savjeti za svakodnevni život su mi super. Nadam se članku na temu kako razbiti frajera a da te frajer ni ne zakači.
Pa sta radite kad vam se razlupa auto,ma nije fazon u autu vec je fazon ko ga vozi i kako ga vozi,i poznaje li znakove i pravoila zivotna,imali ono malo duse i morala i jeli odgojen kao insan ili kao hajvan,sta mu je u glavi pepeo ili pilota,a novac nije vazan danas ga imas sutra ga nemas,pa svako moze dobiti na lotu i postati bogat,ali svako nije pametan,odgojen,i da ima dusu.FIZIKA NIJE BITNA,PAMETNI MOMCI ZNAJU DA JE HIGIJENA VAZNA I AKO NEMAJU ZENSKU.IZGLEDATI ZBOG ZENE FINO I UREDNO JE GLUPOST,AKO TI NE DRZIS DO SVOG ZDRAVLJA,JER NAMA ZENAMA TREBAJU ZDRAVI MUZIJACI ZA FORMIRANJE FAMILIJE I PARENJE,A NE BOLESNICI FIZICKI I PSIHICKI,A BOJA KOSE I VISINA NIJE UOPSTE VAZNA STVAR. POZDRAV PAMETNIM MUSKARCIMA.
hem crn, hem visok... i vec smo se nasli.
\"...jer ako pazite na sebe pazit ćete i na njih.\" jel vas to tunjo ucio logici?
MALI savjet,kupite VELIKO auto i guzite glupače
bratam\' od kako sam uzo nove felne na petici guzim povazdan
ja kad nju mlatnem toljagom oca mi moram joj se svidjet ha ja
Jednostavno sam neodoljiv kad pogledam zenu duboko u oci....i ufatim je za sisu....