Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Volim sex i rado ga se sjetim..
Nije svejedno koliko zna i koliko je dobra u krevetu... Muškarci su ljubomorni na svoje prethodnike, žene na svoje nasljednice.
Moj bivsi nije nikako mogao da ga digne mada mnogi muskarci trce za mnom, cocain. Veza pukla.
Il si lav il nisi!
pa bez toga se ne može upražnjavati sex stoga ne pravi se znanstvenik ne stoji ti nimalo :D
Najljepse je kada ona misli da je dobar s e x znak da ste stvoreni jedno za drugo... malo se kao s j e be kada ozenis drugu ;)
pa moraju popunit rupe na portalu! :D
a ja sve do sad mislio da je los seks znaci dobru vezu :S pitanje za sarajevo-x - kada cete prestati objavljivati idiotske clanke?
juce sam skoro sexo... danas sam skoro sexo... ma sexam skoro svaki dan....
@jap e jesi nacitan, svaka ti dala... vode iz bokala.... zar ima loseg sexa....
kako citam sarajevo x com poceo sam forsirati sex, evo me sada suh sam ko grana od sexanja... sada mi je zanimljivije igrati karte na kompjuteru neg sexati trebe !
Nema tu puno priče, il znaš il ne znaš.
Žene su gloope i upropastiće svaku vezu.
\'ebo vas više seks !!!
Zato je danas bio dobar sex na zeničkoj njivi gdje je velikan Željo igrao ringe-ringe-raja sa slabašnim Čelikom i nastavio niz šamaranja polutimova :D
volis ti moj ku\'r\'ac :D